24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Dewan Pariwisata Afrika Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality rapat News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Negara-negara Afrika Timur Ngadopsi Rencana Pemulihan Pariwisata COVID-19 Regional

Negara-negara Afrika Timur Ngadopsi Rencana Pemulihan Pariwisata COVID-19 Regional
Negara-negara Afrika Timur Ngadopsi Rencana Pemulihan Pariwisata COVID-19 Regional

Menteri-menteri regional Afrika Wétan wis ketemu kanthi nyata ing jabatan ketua Menteri Pariwisata lan Margasatwa Kenya, Najib Balala lan kabeh setuju kanggo njupuk langkah pemulihan.

Print Friendly, PDF & Email
  • Menteri setuju kanggo nggunakake pendekatan kolektif lan terkoordinasi sing nargetake pemulihan pariwisata 
  • Rencana ngundang nggawe paket stimulus sing tujuane ngobong maneh sektor kasebut.
  • Rencana kasebut nyengkuyung investasi pariwisata ing wilayah kasebut kalebu perusahaan kecil lan mikro.

Nggawe pulih saka dampak pandemi COVID-19 ing pariwisata lan konservasi satwa, ing Negara-negara regional Afrika Wétan wis ngrancang lan nggunakake Rencana Pemulihan Pariwisata COVID-19 Regional sing ngupayakake urip maneh sektor pariwisata lan pariwisata sing kena banget dening pandemi global.

Menteri-menteri regional Afrika Wétan wis ketemu kanthi nyata ing jabatan ketua Menteri Pariwisata lan Margasatwa Kenya, Najib Balala lan kabeh setuju kanggo njupuk langkah pemulihan.

Antarane langkah-langkah kasebut yaiku nggawe paket stimulus sing tujuane ngobong maneh sektor pariwisata lan pariwisata lan ndhukung investasi pariwisata ing wilayah kasebut, kalebu perusahaan kecil lan mikro.

Para menteri uga setuju kanggo nggunakake pendekatan kolektif lan terkoordinasi sing nargetake pemulihan pariwisata sing mbutuhake intervensi sing ditujokake kanggo nguatake langkah-langkah sing dikembangake lan diterapake ing level nasional.

Dheweke luwih nimbang lan nyetujoni rancangan pedoman regional kanggo nerusake layanan ing sektor pariwisata lan perusahaan perhotelan.

Nalika nyetujoni pedoman kasebut, para menteri setuju yen ana kebutuhan EAC pedoman selaras kanggo nerusake pariwisata lan layanan perhotelan ing wilayah kasebut.

Menteri-menteri kasebut nyathet manawa pedoman regional bakal mbantu njamin koherensi kanggo nerusake layanan pariwisata lan mbantu nyipta kapercayan lan kapercayan karo turis internasional sing ngunjungi wilayah kasebut.

Antarane pituduh strategis lan tumindak strategis sing cocog ing strategi pemasaran pariwisata Komunitas Afrika Wétan yaiku pangembangan produk wisata multi-tujuan sing kompetitif regional lan internasional.

Pitunjuk liyane yaiku pemasaran ing Afrika Wétan minangka tujuan pariwisata regional utama ing Afrika, merek Afrika Wétan minangka tujuan pariwisata utama, lan nguatake kabijakan pemasaran lan kerangka kelembagaan lan ningkatake pemasaran lan promosi pariwisata regional Afrika Wétan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Apolinari Tairo - eTN Tanzania

Ninggalake Komentar