Airlines Airport Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Czechia Warta Breaking Prancis News Mbangun maneh tanggung jawab Rusia Breaking News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Rusia Nerusake Penerbangan menyang Prancis lan Republik Ceko

Rusia Nerusake Penerbangan menyang Prancis lan Republik Ceko
Rusia Nerusake Penerbangan menyang Prancis lan Republik Ceko
ditulis dening Harry Johnson

Keputusan kanggo nerusake penerbangan karo negara-negara kasebut katon minangka formalitas, amarga ora ana maskapai sing ngumumake rencana kanggo nerusake penerbangan langsung sing dijadwalake antarane Federasi Rusia, Prancis lan Republik Ceko.

Print Friendly, PDF & Email
  • Layanan udara Rusia saka Moskow lan St. Petersburg nganti Paris lan Nice.
  • Rusia miwiti maneh penerbangan Moscow menyang Prague.
  • Nganti saiki, Rusia ngluncurake maneh layanan udhara karo 48 negara.

Rusia ngumumake resume penerbangan resmi karo Prancis lan Republik Ceko wiwit Setu, 24 Juli.

Maskapai Prancis lan Rusia, kayata Air France, Aeroflot lan liya-liyane, bakal bisa ngoperasikake papat penerbangan seminggu antara Moskow lan Paris lan Moskow lan Nice. Bakal ana rong penerbangan seminggu ing antarane St. Petersburg lan kutha-kutha Prancis iki.

Operator Ceko lan Rusia, kayata Czech Airlines lan Aeroflot uga bakal bisa nerusake penerbangan operasi antarane Moskow, Rusia lan Prague, Republik Ceko.

Nanging, saiki, keputusan kanggo nerusake penerbangan karo negara-negara kasebut mung minangka formalitas, amarga ora ana maskapai sing ngumumake rencana kanggo nerusake penerbangan langsung sing dijadwalake antarane Federasi Rusia, Prancis lan Republik Ceko.

Pejabat Rusia uga ngumumake keputusan kanggo nggedhekake program penerbangan reguler menyang Austria, Yunani, Belgia, Hongaria, Bulgaria, Kroasia, Ethiopia lan Lebanon wiwit 24 Juli.

Nganti saiki, Federasi Rusia nerusake lalu lintas udhara kanthi 48 negara bagian.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar