24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality India Breaking News News Mbangun maneh Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

13 Proyek kanggo 13 Distrik Kanggo Ngirit Pariwisata Himalaya

Taman Tulip ing Uttarakhand
ditulis dening Anil Mathur - eTN India

Negara bukit Uttarakhand, sawijining negara ing sisih lor India sing nyebrang Himalaya, ngrencanakake bakal ngembangake 13 proyek pariwisata ing 13 kabupaten kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Tujuan proyek kasebut yaiku mindhah pariwisata saka jebakan negatif amarga COVID-19 dadi aliran pengunjung sing luwih jembar lan luwih positif.
  2. Pendanaan kanggo proyek kasebut digoleki saka pamrentah uga agensi pangembangan swasta.
  3. Kaya kedadeyan ing saindenging jagad, pariwisata saiki ngupayakake supaya ora rame lan menehi pilihan turis sing sehat.

13 distrik Uttarakhand yaiku Almora, Bageshwar, Chamoli, Champawat, Dehradun, Haridwar, Nainital, Pauri, Pithoragarh, Rudraprayag, Tehri, Udham Singh Ngar, lan Uttarkashi. Taman tulip ing distrik Chamoli lan Taman Astro minangka sawetara proyek sing dituju.

Ing jaman saiki ing India, kaya sing kedadeyan ing panggon liya, fokus yaiku pariwisata saka sudut pandang sing sehat lan ngindhari jebakan ing jaman kepungkur amarga COVID-19 lan kabeh pengaruh lan pengaruh kasebut. Uttarakhand minangka salah sawijining negara paling anyar sing ndeleng pariwisata saka sudut makro-holistik saengga pengaruh pariwisata tetep positif.

Tujuane yaiku nyebarake proyek menyang macem-macem wilayah supaya kapasitas pariwisata bisa dibuwang. Nindakake kekarepan kudu mbantu ngilangake konsentrasi turis saka tujuan sing wis ana, miturut pejabat senior pariwisata.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Anil Mathur - eTN India

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Kita ora nyetujoni kabeh komentar. Komentar sampeyan ningkatake judi online lan ora ana gandhengane karo crita.
    Thanks