24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Caribbean Education Warta Pamrentah Kabar Olahraga News Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Infeksi COVID saiki ing Tujuan Liburan Pantai

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Plancongan sajrone COVID-19 tegese sampeyan kudu siyap kanggo kejutan lan owah-owahan kanthi cepet. Adhedhasar angka saiki tingkat infeksi ing
tujuan pantai tekan saka meh 12,000 nganti nol adhedhasar tingkat infeksi saiki ing tujuan sing ana hubungane karo 1 yuta warga.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Sawetara tujuan pantai ing jagad iki mbukak maneh kanggo lelungan lan pariwisata, sawetara uga kanggo wisatawan sing divaksinasi.
  2. Akeh wong plancong sing pengin santai ing sawetara pantai sing misuwur ing donya, nanging pengin tetep aman lan sehat.
  3. Tanpa ndeleng watesan lelungan lan adhedhasar data saka Worldometers, eTurboNews nggabungake dhaptar. Iki menehi sawetara input kanggo status COVID-19 saiki

Angel kanggo nggoleki nomer sejatine. Negara cilik mesthine duwe jumlah sing luwih murah tinimbang negara sing amba.

Ing perbandingan iki, eTurboNews gumantung karo caseload saiki sajrone 7 dina pungkasan COVID-19 gegayutan karo 1 yuta populasi. Negara sing kurang saka 1 yuta wong dietung kanthi proporsi kanthi asumsi ana sayuta wong.

Adhedasar nomer kasebut, Kepulauan Virgin Inggris kanthi 11,989 kasus COVID-19 sing aktif sajrone 7 dina pungkasan, kayane dadi tujuan pantai kanthi tantangan gedhe, dene Oman kanthi kasus nol bisa dadi salah sawijining papan paling aman sing bisa santai ing jagad iki.

Ora ana nomer sihir, lan faktor liyane uga duwe peran penting, nanging tujuan sing kurang saka 1000 infeksi saben yuta bakal mbukak akeh pilihan pantai kanggo sing bisa lelungan kanthi aman.

Contone, Karibia minangka wilayah sing ora ana pulau sing padha karo liyane. Kapuloan Virgin Inggris duwe jumlah infeksi paling dhuwur meh 12,000 saben yuta, dibandhingake karo Grenada sing duwe nomer paling endhek ing Karibia kanthi mung 27. Tujuan pantai paling gedhe kalebu Bahama, Jamaika, St. Lucia, utawa Republik Dominika kalebu ing klompok negara sing bisa dianggep kurang resiko.

Pantai Oman, paling murah COVID saka tujuan pantai: NOL

Ing Seychelles, jumlah infeksi anyar mudhun 8% minggu kepungkur, nanging kanthi 555 kasus aktif ing negara sing ana 98,000+ wong, tarif kasebut isih bisa dianggep dhuwur. Siprus, Martinique, Cuba, utawa Spanyol ana ing kahanan sing padha.

Nomer kasus COVID aktif saben yuta ing tujuan liburan pantai

wiwit saka dhuwur nganti paling endhek:

  • Kepulauan Virgin Inggris: 11,989
  • Fiji: 6,689
  • Martinique: 5,977
  • Siprus: 5,468
  • Seychelles: 5,182
  • Kuba: 4,285
  • Spanyol: 3,414
  • Curacao: 3,143
  • Walanda: 2,940
  • Malta: 2,859
  • Malaysia: 2,760
  • Monako: 2,504
  • Portugal: 2,264
  • Tunisia: 1,936
  • Prancis: 1,888
  • Yunani: 1,795
  • Maladewa: 1,473
  • Kosta Rika: 1,466
  • Reuni: 1,463
  • Afrika Kidul: 1,401
  • Thailand: 1,286
  • Aruba: 1,221
  • Saint Martin: 1,219
  • Indonesia: 1,067
  • UEA: 1,064
  • USA: 1,036
  • Trinidad lan Tobago: 1,033
  • Guadeloupe: 1,015
  • Sint Martin: 991
  • Bahama: 949
  • Israel: 904
  • Belgia: 863
  • Turki: 766
  • Polinesia Prancis: 708
  • Montenegro: 699
  • Meksiko: 645
  • Mauritius: 603
  • Libanon: 584
  • Belize: 577
  • Sri Lanka: 527
  • Maroko: 526
  • Cabo Verde: 482
  • Italia: 469
  • Vietnam: 438
  • Turki & Caicos: 407
  • Filipina: 368
  • Senegal: 360
  • Bahrain: 350
  • Mozambik: 330
  • Yordania: 327
  • Qatar: 325
  • Peru: 322
  • Barbados: 306
  • Jamaika: 263
  • Saint Kitts & Nevis: 261
  • Saint Lucia: 249
  • Kroasia: 247
  • Arab Saudi: 238
  • Republik Dominika: 230
  • Aljazair: 194
  • India: 191
  • Singapura: 182
  • Serbia: 166
  • Bermuda: 129
  • Jerman: 126
  • Antigua & Barbudda: 121
  • St.Vincent & Grenadines: 99
  • Kanada: 81
  • Kenya: 78
  • Anguilla: 66
  • Albania: 65
  • Sao Tome lan Principe: 63
  • Dominika: 42
  • Australia: 38
  • Papua Nugini: 33
  • Romania: 31
  • Grenada: 27
  • Pantai Gading: 16
  • Selandia Baru: 10
  • Nigeria: 7
  • Sierra Leone: 6
  • Mesir: 3
  • Madagaskar: 2
  • Cina: 0.2
  • Oman: 0
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar