24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel China Breaking News News Parks tema Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Topan In-Fa lumpuh ing wilayah Shanghai ing China

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Puluhan kapal wis dievakuasi saka plabuhan sing sibuk ing sisih kidul Shanghai.
Topan In-Fa nggawe landfall. Hujan deres nyebabake udan udakara setaun mung telung dina minggu kepungkur ing provinsi tengah Henan, mateni paling ora 58 wong.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Bandara Shanghai Pudong lan Shanghai Hongqiao mbatalake atusan penerbangan amarga nyedhak taifun In-Fa. Penerbangan liyane samesthine bakal dibatalake dina Senen.
  2. Taman tertutup Shanghai lan distrik Bund pinggir kali, wilayah wisata sing populer. Disneyland uga ditutup.
  3. Topan In-Fa diarepake arep menyang Jepang lan bisa menehi pengaruh ing Olimpiade sing lagi ditindakake.

Ing dina Minggu jam 12.30:38 sore, Topan In-Fa mlebu ing pesisir Putuo, Zhoushan, ing Provinsi Zhejiang Tiongkok ngemot angin nganti XNUMX meter per detik ing pusat kasebut, miturut pamantauan Pusat Meteorologi Nasional.

Udakara 200 peringatan bencana meteorologi wis ditanggepi ing provinsi Shanghai Wétan lan Zhejiang lan Jiangsu ing China Wétan wiwit dina Minggu esuk. 132 peringatan kasebut wis diterbitake wiwit jam 8 esuk ing Zhejiang wae, sing bakal nggawa angin topan. 

Kangge, Pusat Ramalan Lingkungan Laut Nasional terus menehi peringatan abang kaping pindho kanggo pasang ombak lan ombak ing Shanghai nalika Minggu esuk, lan peringatan abang kanggo pasang badai ing wilayah Teluk Hangzhou ing Zhejiang.

Udan udan diukur 150 milimeter nganti 200 milimeter kanthi sawetara area tekan 250 milimeter nganti 350 milimeter. Udan maksimal saben jam dijangka tekan 40 milimeter nganti 60 milimeter lan sawetara wilayah tekan 80 milimeter.

Wiwit wingi, Setu nganti Kamis mbesuk, bagean sepur sing diarepake bakal kena pengaruh Topan In-Fa ing wilayah Delta Sungai Yangtze ditanggepi kanggo njamin keamanan para penumpang, lapor Xinhua.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar