24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga News transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking UK Maneka Warta

Rembugan dhuwit: London Heathrow pengin Penumpang sing divaksinasi bisa lelungan maneh

Heathrow London
ditulis dening Juergen T Steinmetz

FRAPORT sing ngoperasikake Bandara Frankfurt, Amsterdam Schiphol alon-alon bisa nggayuh, nanging London Heathrow tetep mudhun. Manajemen Heathrow nuntut mbukak lelungan lan lelungan bisnis menyang Inggris kanggo penumpang sing divaksinasi.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Bandara London Heathrow pengin penumpang sing divaksinasi bisa mabur maneh liwat bandara hub London iki
  2. Pembiayaan Heathrow tetep ora stabil, sanajan saya akeh kapitunan - Kerugian kumulatif saka COVID-19 wis tuwuh dadi £ 2.9bn. 
  3. Heathrow London nandur modhal ing teknologi lan proses aman COVID-19 paling anyar kanggo nggayuh peringkat Skytrax 4 *, sing paling dhuwur digayuh bandara Inggris.

Pejabat Bandara London negesake manawa bandara tetep mandheg nutupi praupan nanging ujar Inggris kelangan penghasilan pariwisata lan perdagangan karo mitra ekonomi utama kaya Uni Eropa lan AS amarga Menteri terus matesi perjalanan para penumpang sing divaksinasi ing njaba Inggris. Rute perdagangan antara UE lan AS pulih nganti 50% level pra-pandemi nalika Inggris tetep mudhun 92%.

Panjaluk penumpang mundhak saka paling ngisor ing sejarah, nanging watesan perjalanan isih dadi alangan - Kurang saka 4 yuta wong lelungan liwat Heathrow ing enem wulan pertama taun 2021, level sing bakal ditindakake mung 18 dina nganti tekan taun 2019. Owahan anyar ing sistem lampu lalu lintas Pamrentah nyengkuyung, nanging syarat uji coba lan watesan perjalanan sing larang nahan ekonomi ekonomi Inggris lan bisa ndeleng Heathrow nampani luwih sithik penumpang ing taun 2021 tinimbang taun 2020.

Heathrow London

Inggris dadi luwih mundur amarga pesaing Eropa ngrebut keuntungan ekonomi - Volume kargo ing Heathrow, pelabuhan paling gedhe ing Inggris, tetep mudhun 18% ing level pra-pandemi, dene Frankfurt lan Schiphol munggah 9%.

Dhukungan finansial kudu ditindakake anggere watesan tetep lelungan - Plancongan saiki dadi siji-sijine sektor sing isih diwatesi, lan anggere kaya ngono, Menteri kudu menehi dhukungan finansial kalebu tambahan kanggo skema bulu lan relief tarif bisnis. Heathrow mbayar tarif udakara 120 juta saben taun, sanajan bisa kapitunan; pamrentah ngowahi kabijakan kanggo nyegah kita mbalekake mbayar maneh lan kita nantang perkara kasebut ing Pengadilan Tinggi. 

Pamrentah Inggris nuduhake kepemimpinan global kanthi dekarbonisasi transportasi rencana - Kita nampani strategi penerbangan jet pamrentah Inggris, sing nuduhake manawa tuwuhing penerbangan kompatibel karo entuk emisi nol ing taun 2050. Kita uga nyambut gawe mandat sing diusulake kanggo nambah nggunakake Sustainable Aviation Fuel (SAF); bebarengan karo mekanisme stabilitas rega SAF, iki bisa stimulasi produksi SAF sing gedhe banget, nggawe lapangan kerja ing saindenging Inggris. 

Maskapai Heathrow dadi pemimpin penerbangan decarbonizing - Maskapai Heathrow wis setya nggunakake SAF level sing luwih dhuwur ing taun 2030 tinimbang komite kasus Perubahan Iklim sing paling optimis. Bubar nampa pengiriman SAF pertama, bukti konsep penting kanggo campuran SAF karo minyak tanah ing bandara pusat global utama. 

CEO Heathrow John Holland-Kaye ujar: 

"Inggris muncul saka efek paling ala saka pandemi kesehatan nanging nuli mundur saka saingane Uni Eropa ing perdagangan internasional kanthi alon kanggo mbusak watesan. Ngganti tes PCR kanthi tes aliran lateral lan mbukak nganti EU lan AS wong sing divaksinasi ing pungkasan Juli bakal miwiti pemulihan ekonomi Inggris saka lemah. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar