24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Plancongan Petualangan Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kanada Breaking News Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor News Mbangun maneh tanggung jawab Olahraga Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Mromosikake kunci petualangan kanggo mbukak maneh wates AS lan Kanada

Mromosikake kunci petualangan kanggo mbukak maneh wates AS lan Kanada
Mromosikake kunci petualangan kanggo mbukak maneh wates AS lan Kanada
ditulis dening Harry Johnson

Kanada duwe akeh pengalaman pariwisata sing kalebu lanskap alam lan kutha sing beda-beda.

Print Friendly, PDF & Email
  • Turis AS misuwur minangka sawetara sing paling aktif ing saindenging jagad.
  • Ing taun 2020, keprihatinan babagan kesehatan fisik lan kesehatan saya tambah ing AS.
  • Pariwisata petualangan bisa dikategorikake minangka pengalaman 'alus' utawa 'angel' gumantung saka tingkat risiko sing ana ing saben kegiyatan.

The Pemerintah Kanada bubar ngumumake manawa tapel watese bakal dibuka maneh kanggo turis AS wiwit tanggal 9 Agustus 2021. Perbatasan Kanada ditutup wiwit Maret 2020; mula, pamindhahan iki minangka titik penting kanggo pulih pariwisata kanggo tujuan lan salah sawijining cara kanggo Kanada mbalekake pengeluaran AS sing ilang ing taun 2020 yaiku kanthi promosi pengalaman petualangan.

AS minangka pasar sumber utama kanggo Canada. Pra-pandemi, Kanada nampa 15.1 yuta turis AS ing taun 2019, sing nyumbang 68% saka total kedatangan internasional. Paling taun kepungkur tekane saka AS mudhun kanthi 86.1% taun-taun (YoY), nuduhake pentinge pambukaan tapel wates.

Turis AS misuwur minangka sawetara sing paling aktif ing saindenging jagad. Petualangan / olahraga minangka jinis liburan paling populer kaping telu kanggo para responden AS ing survey industri pungkasan. Iki nuduhake manawa lelungan jinis iki wis populer ing turis AS sadurunge pandemi COVID-19.

Ing taun 2020, keprihatinan babagan kesehatan fisik lan kesehatan saya tambah ing AS. Survei paling anyar nemokake manawa 55% responden AS 'banget' utawa 'cukup' prihatin babagan kesehatan pribadi. Amarga sifat nyebarake COVID-19 ing antarane wong sing ora aktif, iki bisa uga nambah keprihatinan sing ana gandhengane karo kesehatan umume, nyengkuyung konsumen AS supaya luwih aktif.

Pariwisata petualangan bisa dikategorikake minangka pengalaman 'alus' utawa 'angel' gumantung saka tingkat risiko sing ana ing saben kegiyatan. Kagiyatan alus bisa nyakup pengalaman kayata mlaku-mlaku, nonton manuk lan mancing. Saliyane, kegiyatan sing angel bisa uga kalebu ski, arung jeram putih lan mlumpat bungee. Pasar target sing luwih tuwa, kegiyatan adhedhasar risiko sing ora dikarepake biasane. Mula, iki nduduhake pariwisata petualangan bisa narik kawigaten kabeh klompok umur.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar