24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News Mbangun maneh tanggung jawab Rwanda Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Turki Breaking News Maneka Warta

Turki ora bakal menehi watesan kanggo turis Rusia

Turki ora bakal nemtokke watesan kanggo turis Rusia sing dijaluk dening Asosiasi Penyakit Infeksi Turki
Turki ora bakal nemtokke watesan kanggo turis Rusia sing dijaluk dening Asosiasi Penyakit Infeksi Turki
ditulis dening Harry Johnson

Pejabat berwenang Turki ora ngrencanakake ngenalake utawa ngencengi norma kebersihan para turis Rusia sing plancong ing republik kasebut nalika plancongan.

Print Friendly, PDF & Email
  • Penyakit infeksi Turki njaluk larangan kanggo pengunjung saka Rusia.
  • Turki ora ngrancang ngencengi larangan lelungan.
  • Turki ngenalake "sertifikasi pariwisata sing aman".

Ing akhir minggu, Mehmet Ceyhan, ketua Asosiasi Penyakit Infeksi Turki, njaluk "langkah-langkah sing angel babagan turis Rusia" sing teka ing Turki nalika plancongan, "yen ora bakal bisa mungkasi tuwuhing morbiditas."

Nanging, Ceyhan ora nemtokake persis babagan cara iki kudu ditindakake lan ngapa langkah-langkah kasebut kudu ditrapake mung kanggo turis saka Rusia.

Miturut kedutaan Turki ing Moskow, pejabat berwenang Turki ora ngrencanakake ngenalake utawa ngencengi norma kebersihan para turis Rusia sing plancong ing republik kasebut kanthi plancongan.

"Otoritas layanan kesehatan lan pariwisata Turki ora ngrancang larangan utawa langkah-langkah ketat kanggo turis Rusia," ujare misi kasebut.

Kedutaan Besar ngrusak laporan sing nyebutake dhokter penyakit infeksi Turki Mehmet Ceyhan manawa Turki bisa ngencengi larangan tumrap turis Rusia amarga kedadeyan COVID-19 sing akeh ing negara kasebut.

"Kita pengin nyathet manawa pratelan kasebut, sing dipratelakake Pak Ceyhan minangka pendapat pribadine. Otoritas layanan kesehatan lan pariwisata Turki ora ngrancang larangan utawa langkah-langkah ketat kanggo turis Rusia, "ujare misi kasebut.

"Turkey sukses ngrampungake tantangan sajrone pandemi, amarga sistem kesehatan sing dikembangake lan langkah-langkah sing ditindakake kanthi tepat wektu. Uga, wis ngenalake 'sertifikasi pariwisata Aman,' sing kalebu aturan lan langkah-langkah keamanan sing dibutuhake kanggo njamin tamu sing aman lan nyaman kanggo para tamu ing negara kasebut, ”tambah kedutaan kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar