24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor News Seychelles Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Pamrentah ngumumake Moratorium Proyek Pariwisata ing La Digue

Mungkasi lengkap babagan proyek pangembangan akomodasi pariwisata anyar diwiwiti wiwit tanggal 1 Agustus 2021, nganti 2023 amarga dibutuhake tumindak cepet kanggo nglindhungi La Digue saka pembangunan sing luwih gedhe lan kanggo nglestarekake cara urip.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Temuan Sinau Kapasitas Nggawa kanggo La Digue sing ditindakake ing taun 2019-21 diumumake dina iki.
  2. Panliten kasebut diwajibake nggawe status pangembangan pulau kasebut saiki.
  3. Iki uga menehi saran kanggo nuntun pamrentah nggawe kebijakan kanggo ngatur pertumbuhan pariwisata lan entuk pembangunan pariwisata berkelanjutan ing pulau cilik kasebut.

Departemen Pariwisata ngumumake pengumuman kasebut dina Senin, 26 Juli, ing rapat sing dianakake pejabat senior Departemen karo para pemangku kepentingan ing La Digue kanggo nampilake temuan Studi Kapasitas Carrying kanggo La Digue sing ditindakake ing taun 2019-21.

Panaliten sing ditindakake dening perusahaan konsultasi independen, Sustainable Travel International, diwenehi mandhiri kanggo nggawe status pangembangan saiki ing pulau kasebut uga menehi rekomendasi kanggo nuntun pamrentah nggawe kebijakan kanggo ngatur pertumbuhan pariwisata lan entuk pembangunan pariwisata berkelanjutan ing pulau cilik kasebut.

La Digue, salah sawijining sing paling apik pulo Seychelles kanthi gaya urip sing santai, grombolan granit sing luar biasa lan salah sawijining pantai sing paling difoto ing jagad iki, disambut ing taun 2019, 17,868 pengunjung sewengi ing sekitar 658 perusahaan akomodasi sing kasedhiya ing pulau kasebut.

Temuan kasebut nemtokake manawa ana kebutuhan departemen kanggo nyemak proyek pangembangan ing pulau kasebut, Ibu Bernice Senaratne, Direktur Kebijakan, Penelitian, Pemantauan lan Evaluasi ing Departemen Pariwisata, ujar ing rapat kasebut, sing ditindakake kanthi virtual saka Markas Besar Departemen Gedung Botani ing ngarsane Menteri Luar Negeri lan Pariwisata, Pak Sylvestre Radegonde, Sekretaris Utama Pariwisata, Ibu Sherin Francis lan Direktur Pengembangan Produk Sinha Levkovic dina Senin.

Nalika latihan iki ditindakake, wiwit tanggal 1 Agustus, kabeh bakal mandheg proyek pembangunan akomodasi pariwisata ing pulau kasebut nganti taun 2023 amarga dibutuhake tumindak cepet kanggo nglindhungi pulau kasebut utawa nganti tekan lan pendhudhuk pengunjung, angka bisa pulih. Moratorium iki ditindakake sajrone pangembangan infrastruktur produktif sing dibutuhake kayata banyu, listrik lan limbah sing bakal tuwuh ing industri kasebut.

Kebutuhan kanggo nyusun rencana pemulihan kanggo nemtokake rute pemulihan kanthi nimbang pengaruh pariwisata ing ekonomi pulau lan negara, lan tumrap bisnis lan warga, uga kritis, paneliten kasebut.

Rekomendasi utama Studi Kapasitas Mikro ing La Digue 2019-2020 kalebu:

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar