Plancongan Bisnis Caribbean Warta Pamrentah Warta Breaking Jamaika News Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Menteri Pariwisata Jamaika Nyuwun Manajemen COVID-19 ing Sektor Pariwisata

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon Edmund Bartlett (kiwa) nduwe perhatian kabeh marang kabeh wong sajrone diskusi singkat sadurunge menehi pidato lan ngluncurake Solusi Pelatihan & Rekrutmen Keuntungan Utama (KATRS), ing Hotel Hilton ing dina Setu, 24 Juli. 2021. Nuduhake obrolan yaiku (saka kiwa 2) Pendhiri lan Kepala Eksekutif KATRS, Ann-Marie Goffe Pryce; hoteler Ian Kerr; Ketua Dewan, KATRS, Charmaine Deane lan Presiden Asosiasi Hotel lan Pariwisata Jamaika, Clifton Reader.

Kanthi sektor pariwisata njaga tingkat kepatuhan cedhak 100 persen ing sepanjang Koridor Resilien wiwit dibukak maneh wates negara kanggo lelungan internasional ing wulan Juni 2020, Menteri Pariwisata, Hon. Edmund Bartlett, negesake efektifitas sektor kanggo ngatur pandemi COVID-19.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Menteri Pariwisata Bartlett ujar manawa kepenak lan pelanggaran ora bakal ditoleransi nalika ngatur pandemi COVID-19.
  2. Tingkat positip COVID-19 ing koridor yaiku 0.6 persen.
  3. Menteri Pariwisata yakin manawa sektor kasebut bakal bisa ngatur lan nyuda efek saka varian nalika tekan Jamaika.

Dheweke menehi kredhitan gaweyan saka Perusahaan Pengembangan Produk Pariwisata (TPDCo), kerja sama karo Kementerian Kesehatan lan Pamrentah Lokal kanggo kepolisian Koridor Resilien lan ngukum pelanggaran sing dilaporake sajrone taun kepungkur, kanggo nggawe kepatuhan tingkat tinggi dening entitas pariwisata.

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon Edmund Bartlett (kiwa) nduwe perhatian kabeh marang kabeh wong sajrone diskusi singkat sadurunge menehi pidato lan ngluncurake Solusi Pelatihan & Rekrutmen Keuntungan Utama (KATRS), ing Hotel Hilton ing dina Setu, 24 Juli. 2021. Nuduhake obrolan yaiku (saka kiwa 2) Pendhiri lan Kepala Eksekutif KATRS, Ann-Marie Goffe Pryce; hoteler Ian Kerr; Ketua Dewan, KATRS, Charmaine Deane lan Presiden Asosiasi Hotel lan Pariwisata Jamaika, Clifton Reader.

Menteri Bartlett pidato ing akhir minggu nalika diluncurake Key Advantage Training & Recruitment Solutions (KATRS), tambahan paling anyar ing Jamaika kanggo lanskap pelatihan pendhidhikan lan ketrampilan, ing Hotel Hilton ing Hall Hall, St. James. Perusahaan kasebut target target sektor pariwisata lan outsourcing proses bisnis (BPO), nanging uga menehi layanan marang industri penjualan lan ritel.

Nalika negesake sukses umum ing sektor iki kanggo ngatur pandemi, Pak Bartlett negesake manawa rasa kepenak lan pelanggaran ora bakal ditoleransi. Kanthi ngerti manawa sektor liyane ngupayakake ngenalake sistem kanggo ngatur virus corona, dheweke ujar: "Kita siyap mbantu kanggo mbiyantu ngatur pandemi lengkap," lan nambahake yen kabeh bisa nggabungake level manajemen, "kita bakal bisa nindakake proses iki supaya tingkat infeksi murah. "

Tingkat positivitas COVID-19 ing koridor yaiku 0.6 persen lan menteri pariwisata yakin manawa sektor kasebut bakal bisa ngatur lan nyuda efek saka varian nalika tekan Jamaika. "Pariwisata wis dadi mitra sing tanggung jawab; kita wis nandur modhal lan para petugas hotel ngirit awis sajrone 14 wulan pungkasan kanggo nyoba njaga sektor kasebut lan pemulihan sing kita alami minangka fungsi pangorbanan kasebut; kita ora bakal kelangan, ”ujare Menteri Bartlett. 

Dheweke ujar manawa isih ana cara sing adoh, kanthi kira-kira 125,000 buruh pariwisata durung bisa kerja maneh. Industri pariwisata makaryakke sawetara 175,000 pegawe, sing umume padha ngungsi nalika COVID-19 nggawe perjalanan internasional mandheg taun kepungkur. Sajrone nem wulan kepungkur, 50,000 karyawan wis direktur maneh. "Kita kudu pindhah kanggo mbalekake sisane," jarene Pak Bartlett.

"Dadi, saiki kita ora bisa nyetop prosese; kita kudu menehi tugas maneh kanggo tugas ngluwihi sektor saiki lan kerja bareng sektor liyane kanggo mesthekake yen tingkat kepatuhan sing wis dipikolehi bisa dipikolehi kanggo kabeh, "jarene.

Babagan masalah kasedhiyan vaksin, dheweke ujar manawa pariwisata ngupayakake nanggepi kanthi inisiatif sing bisa ndeleng pengaturan sing ditemtokake rampung kanggo para pekerja pariwisata nampa vaksin kasebut. Asil kasebut bakal dingerteni seminggu liyane.

Nalika nampani Key Advantage, Pak Bartlett ujar manawa pelatihan lan pangembangan ibukutha manungsa, dikombinasikake karo manajemen pandemi sing ati-ati lan tanggung jawab. Dheweke negesake pentinge masarakat kanggo pariwisata, lan pelatihan lan pembangunan kudu diutamakake. Amarga pandemi kasebut diwatesi kontak kanthi pasuryan, jarene Pusat Inovasi Pariwisata Jamaika (JCTI) wis nglatih 28,000 buruh kanthi virtual.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar