24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Pos Tamu

Suwene Apa Mbayar Pungkasan Nggawe Skor Kredit Sampeyan?

ditulis dening editor

Kabeh sistem skor ing Amerika Serikat adhedhasar riwayat kredit sampeyan, sing rinci ing laporan resmi saka Experian, Equifax, lan TransUnion.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Bayaran sing ora kejawab utawa telat minangka kedadeyan sing paling ngrusak.
  2. Dheweke nemtokake luwih saka sepertiga pitungan (35% kanggo FICO lan 40% kanggo VantageScore).
  3. Efek gumantung yen sampeyan mbenerake kesalahan. Iki minangka dhasar.

Pembayaran telat dadi telat sajrone 30 dina. Iki nalika kudu dilaporake kanthi resmi. Barang-barang kasebut tetep dicathet sajrone 7 taun, nganti ilang kanthi alami. Biro ora mbusak informasi sing bisa diverifikasi, lan ora ana solusi. Yen ngremehake minangka kaluputan sampeyan dhewe, ngadhepi musik: ora ana sing bisa ngilangi. Yen masalah finansial sampeyan nyebabake bangkrut Bab 7, bakal ngrusak rekor lan skor sajrone 10 taun.

Nalika Bisa Dibusak

Mbayar telat ora ilang nganti kadaluwarsa. Ora preduli kasep sampeyan - 30 dina utawa 60 dina. Apa wae, informasi kasebut bakal terus mengaruhi status sampeyan sajrone 7 taun. Nanging, konsumen bisa uga mbusak pembayaran telat saka laporan kredit yen salah. Kesalahan nglaporake cukup umum, mula industri perbaikan bisa maju. Apa wae agensi nasional sing bisa nggawe kesalahan kasebut.

Perusahaan kaya Hukum Lexington bisa ndeteksi kesalahan, nglumpukake bukti kanggo mbuktekake, lan mbukak perselisihan resmi. Perusahaan ndandani nindakake kabeh atas jenenge, nalika sampeyan ngawasi kemajuan liwat portal utawa aplikasi. Sanalika, sampeyan duwe hak kanggo miwiti perselisihan kasebut kanthi gratis, kanthi gratis.

Iki minangka proses sing nuntut lan mbutuhake wektu, sing uga mbutuhake ilmu babagan hukum kredit konsumen. Ora kaget, mayuta-yuta wong Amerika milih skor sing didandani. Miturut Komisi Perdagangan Federal, 20% saka konsumen nemoni skor sing ora adil.

Pengaruh Skor

Kasep karo mbayar sepisan luwih penting tinimbang sing sampeyan ngarepake. Untunge, pengaruhe saya suwe saya suwe, utamane yen mung ana salah langkah ing cathetan sampeyan. Yen ana wektu tundha, batasi karusakan kanthi mbayar kabeh wektu sabanjure. Iki pancen penting banget.

Elinga yen tagihan pungkasan ora dilaporake nganti tundha 30 dina. Iki menehi jendhela kanggo nambani. Yen sampeyan mbayar kanthi cepet, ora bakal kalebu ing finansial kepungkur. Sawise 30 dina pisanan, kesalahan kasebut dijamin bakal mengaruhi rekor lan skor. Akibate bisa uga serius kaya ilange 180 poin! Ing ngisor iki sawetara intrik liyane.

● Penundaan Kurang saka 30 Dina

Iki minangka skenario paling apik. Penundaan kaya ngono ora dilaporake. Nalika sampeyan isih kudu mbayar denda, karusakane minimal.

● Penundaan 30-59 Dina

Sawise 30 dina pisanan, derogatory katon ing cathetan sampeyan. Sanalika, sampeyan isih kudu, mbayar. Nindakake sanalika bisa.

● Penundaan 60+ Dina

Yen sampeyan ora kejawab rong tanggal pungkasan, laporan sampeyan bakal kalebu notifikasi khusus. Iki bakal nambah kerusakan status sampeyan, mula saya mudhun saya jero. Luwih akeh pembayaran sing sampeyan uwal - luwih akeh kabar sing ditambahake, lan luwih serius. Pungkasane, utang kasebut bakal diwarisake menyang kolektor, dene sing menehi utang asli bakal nutup akun kasebut.

Tindakake pancegahan

Kaya sing sampeyan ngerteni, pembayaran sing ilang minangka kesalahan paling ala sing sampeyan lakoni. Sawetara penerbit kertu ora ngukum sampeyan telat pembayaran (ora dikenani biaya), nanging iki ora mbenerake kelewatan. Prilaku sing ora tanggung jawab nggawe skor sampeyan ing resiko.

Indikator iki ora mung mengaruhi utang ing mbesuk. Iki uga dipriksa dening perusahaan asuransi, perekrut, lan tuan tanah. Sawise tundha 30 dina pisanan, sing ngetokake kertu isih bakal nglaporake pelanggaran sampeyan. Tips ing ngisor iki bakal mbantu sampeyan supaya ora mbuwang pembayaran.

1. Pilihan Autopay

Pembayaran otomatis minangka cara paling gampang kanggo nyegah kesalahan kasebut. Proses persiyapan mbutuhake 1 menit, lan njamin katenangan. Ngatur pembayaran miturut sarat, lan supaya sistem ngatasi sisane. Sampeyan mung priksa manawa saldo cukup kanggo pambayaran.

2. Pangeling Pembayaran

Ora kabeh wong kepenak dikenani biaya otomatis. Nanging, sampeyan bisa nggawe pangeling tanggalan utawa nyiyapake tandha. Iki bisa uga kalebu teks lan email. Sistem kasebut bisa menehi informasi nalika katrangan sampeyan ditampa, yen sawetara dina isih ditinggal sadurunge tanggal tundha, nalika pos pambayaran, lan liya-liyane. Iki gumantung karo organisasi pinjaman.

3. Pilih Tanggal Tanggal Anyar

Sampeyan angel nglacak pirang-pirang pembayaran yen wis kasebar sewulan. Kanggo ngatur pembayaran kanthi luwih apik, sampeyan bisa nyetel tanggal sing wis ditemtokake. Contone, yen tagihan sampeyan kudu mbayar sawise mbayar, luwih gampang kanggo ngrampungake kewajiban lan njaga supaya biaya tetep ora dibayar.

Ing ngisor Line

Pembayaran telat minangka derogatorie sing paling ngrusak ing laporan apa wae biro kasebut. Dheweke mengaruhi skor sajrone 7 taun, lan ora ana cara kanggo ngilangi informasi sing bisa diverifikasi. Pelanggan kudu ngati-ati karo bayarane, amarga bisa uga salah kesalahan bakal ngiringake skor.

Setel pangeling utawa autopay supaya ora salah. Yen skor sampeyan ora adil, bathi kesalahan pelaporan kanthi ndandani. Sampeyan bisa mbukak perselisihan kasebut dhewe utawa njaluk pitulung saka agensi sing dipercaya.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.

Ninggalake Komentar