24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Keslametan Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Bukak Batesan AS kanthi tes kedatangan COVID: Jaringan Pariwisata Dunia & Perjalanan AS

Klompok industri ndhesek supaya ngundhakake larangan lelungan internasional menyang Amerika Serikat
Klompok industri ndhesek supaya ngundhakake larangan lelungan internasional menyang Amerika Serikat
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Ora ana plancongan plancongan menyang Amerika Serikat saiki. Iki minangka tanggapan saka Gedung Putih kanggo pengunjung Eropa sing ngarep-arep plancongan VISIT USA.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Amerika Serikat ora bakal ngilangi larangan lelungan sing ana "ing titik iki" amarga kuwatir babagan varian Delta COVID-19 sing ditularake lan akeh kasus virus corona AS, House Putih negesake dina Senin.
  2. Jaringan Pariwisata Dunia lan Travel AS meksa mbukak maneh Amerika Serikat kanggo pengunjung manca, nanging WTN pengin nambah lapisan perlindungan - kedatangan COVID uga kanggo wisatawan sing divaksinasi.
  3. Varian Delta nyebabake paningkatan infeksi COVID-19 kanthi signifikan sanajan vaksinasi ing loro-lorone Atlantik.

Seminggu kepungkur Travel US meksa nindakake perkara watesan larangan kanggo Wisatawan Eropa.

Dina iki Gedung Putih menehi wangsulan, Travel AS ora pengin ngrungokake: "Amarga saiki ana ing endi ... karo varian Delta, kita bakal njaga watesan perjalanan sing ana saiki," ujare juru bicara Gedung Putih Jen Psaki, Senin, nyebutake panyebaran varian Delta ing Amerika Serikat lan luar negeri. "Didhukung karo varian Delta, ana kasus sing saya akeh ing omah, utamane kanggo wong sing durung divaksinasi lan katon terus nambah minggu ngarep."

Wakil Presiden Eksekutif Asosiasi Umum lan Kebijakan Umum Asosiasi Perjalanan AS, Tori Emerson Barnes nerbitake pernyataan ing ngisor iki babagan keputusan pamrentah Biden kanggo netepi larangan lelungan.

"Varian kovid dadi keprihatinan, nanging watesan sing ditutup ora nyegah varian Delta mlebu AS nalika vaksinasi kabukten bisa tahan kanggo evolusi virus. Pramila industri lelungan ing Amerika minangka panyengkuyung vokal kanggo kabeh wong sing entuk vaksin - minangka cara paling aman lan cepet kanggo normal kanggo kabeh wong. 

"Nalika negara-negara liyane, kayata Kanada, Inggris, lan akeh UE, kabeh wis njupuk langkah kanggo nyambut para wisatawan mlebu musim panas iki lan mbangun lapangan kerja lan ekonomi lokal, Amerika Serikat tetep ditutup kanggo salah sawijining segmen sing paling penting ing ekonomi lelungan - lelungan mlebu internasional. 

"Amarga tingkat vaksinasi sing dhuwur ing loro-lorone Atlantik, bisa miwiti kanthi aman nampani pengunjung sing divaksinasi saka pasar mlebu penting kasebut.

safertourism.com
Dr. Peter Tarlow, ahli perjalanan lan keamanan internasional safertourism.com

Dr. Peter Tarlow, ketua pimpinan Dr. Jaringan Pariwisata Dunia ujar: "Kita setuju karo US Travel babagan nemokake cara sing aman kanggo mbukak wates kanggo para pengunjung. Kita meksa pamrentah Biden ora mung mbutuhake tes utawa bukti vaksin nalika mlebu penerbangan menyang Amerika Serikat, nanging tes liyane nalika teka lan sadurunge diidini ninggalake wilayah bea cukai ing bandara AS, utawa pelabuhan mlebu. Asil tes cepet biasane kasedhiya sajrone 15 menit, lan AS bisa sinau saka negara liya, kayata Israel. Kita nganggep iki penting banget kanggo para plancong lan sing ora divaksinasi. ”

Juergen Steinmetz, ketua Jaringan Pariwisata Dunia (WTN) sing berbasis ing Hawaii nambahake: "Hawaii minangka conto sing apik kanggo tujuan pariwisata kanthi nyathet infeksi anyar sanajan vaksin COVID-19 sing akeh. Hawaii mung mbukak para wisatawan domestik lan negesake gambaran sejatine babagan sing kudu diwaspadai nalika ngembangake negara kasebut menyang pengunjung internasional maneh. Hawaii mbutuhake tes PCR kanggo wisatawan sing durung divaksinasi, nanging ora ana tes tambahan kanggo pengunjung sing teka utawa divaksinasi. Tes PCT apik banget, nanging tes cepet nalika teka kanggo kabeh wong bakal menehi lapisan jaminan liyane babagan gambar kasebut. "

Peter Tarlow uga ahli keamanan lan keamanan ing Amerika Serikat lan wis nggarap akeh proyek dening Departemen Luar Negeri AS ing jaman kepungkur.

Travel US nuduhake ing pernyataan kasebut.

"Kita kanthi hormat njaluk pamrentah Biden supaya mriksa maneh keputusan kasebut ing wektu sing cedhak lan miwiti mbukak lelungan internasional menyang individu sing divaksinasi, diwiwiti kanthi koridor udara antara AS lan negara-negara sing duwe tingkat vaksinasi sing padha."

Kanthi nggarap para pemangku kepentingan lan pariwisata lan pamimpin pamrentah, Jaringan Pariwisata Dunia muncul metu saka Diskusi Perjalanan Rebuilding. WTN ngupayakake nggawe pendekatan inovatif kanggo pertumbuhan sektor pariwisata sing inklusif lan berkelanjutan lan mbantu bisnis plancongan lan pariwisata cilik lan menengah sajrone jaman sing apik lan nantang.

Tujuane WTN yaiku supaya para anggota bisa menehi swara lokal kanthi kuwat nalika uga menehi platform global.

WTN nyedhiyakake swara politik lan bisnis sing migunani kanggo bisnis cilik lan menengah lan nawakake pelatihan, konsultasi, lan kesempatan pendidikan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar