24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Kabar Olahraga Industri Hospitality Warta Breaking Malta News Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Pariwisata Malta Nggawe Plancongan luwih gampang kanggo turis saka Amerika Serikat

Pariwisata Malta Nggawe Plancongan luwih gampang kanggo turis saka AS - katon ing kene Valletta

Dina Jumuah, 23 Juli 2021, Otoritas Pariwisata Malta wis nandatangani perjanjian karo Verifly kanggo menehi solusi bebas repot kanggo turis saka AS, sing lelungan menyang Malta. Desain sentris privasi VeriFLY njamin data pangguna diamanake lan mung digunakake kanggo tujuan lan wektu sing dibutuhake kanggo nyukupi sarat lelungan.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Wisatawan saka AS menyang Malta duwe kesempatan kanggo verifikasi kesehatan lan menehi dokumentasi liyane.
  2. Aplikasi VeriFLY mbantu nglancarake vaksin COVID-19, validasi dokumentasi, lan nampilake asil kanthi cara sing jelas lan gampang dibaca.
  3. VeriFLY duwe luwih saka 1.5 yuta pangguna aktif global.

Kajaba iku, pangguna VeriFLY bakal njaga kontrol sing ketat babagan kepiye, kapan, lan sapa informasi sing dituduhake. Saiki kanthi luwih saka 1.5 yuta pangguna aktif global, VeriFLY minangka dompet digital sing paling dhisik digunakake ing donya sing digawe kanggo mbantu para plancong lan pamiarsa acara kanthi cepet lan aman nylametake syarat COVID-19 sing dituju. 

Pelancong saka AS menyang Malta bakal duwe kesempatan kanggo verifikasi kesehatan lan menehi dokumentasi liyane, kaya sing diwajibake dening Panguwasa Kesehatan Maltese, liwat aplikasi VeriFLY sing mbantu nglancarake vaksin COVID-19, validasi dokumentasi, lan nampilake asil sing jelas , cara maca-loropaken.

Sawise nggawe profil aman ing piranti seluler, penumpang bakal ngunggah informasi vaksin lan dokumentasi liyane kaya sing dibutuhake langsung menyang aplikasi VeriFLY. Aplikasi VeriFLY bakal verifikasi manawa informasi penumpang cocog karo syarat sing ditemtokake dening Malta lan nampilake pesen pass utawa gagal sing gampang. Sawise iku, penumpang bakal nuntun ngisi Formulir Penemu Penumpang kanggo mlebu Malta.

Aplikasi VeriFLY, sing kasedhiya ing Google Play lan Apple App Store, bakal ngidini pangguna ngaktifake pass "Trip to Malta", sing nyakup persyaratane kanggo mlebu Malta, diatur dadi dhaptar priksa pangguna, sawise ngrampungake kabeh kredensial sing dibutuhake.

"Perjanjian iki nuduhake kemampuan Malta supaya bisa cepet nyetel tantangan anyar babagan lelungan. Aplikasi VeriFLY bakal dadi alat penting kanggo njaga katenangan kanggo wong Amerika lan kesehatan masyarakat Malta umume. Kita bakal terus kerja keras kanggo njamin manawa sektor pariwisata lokal ngupayakake pemulihan kanthi cara sing berkelanjutan lan tanggung jawab, "ujare Menteri Pariwisata lan Perlindhungan Pelanggan, Clayton Bartolo.

"MTA bangga bisa nggayuh kesepakatan kasebut karo VeriFLY, sing saiki bakal luwih gampang turis saka AS ngunjungi Malta, kanthi menehi toko mandhuwur kanggo para turis ngirim kabeh dokumentasi sing dibutuhake sadurunge budhal. Iki tegese para turis bakal budhal kanthi tentrem saka bandara asale, ngerti kabeh dokumen wis tumata, mula plancongan santai wiwit pesawat menyang pesawat, "ujare CEO MTA, Johann Buttigieg, nambahake manawa perjanjian iki, Otoritas Malta resmi ndhukung panggunaan VeriFLY kanggo mlebu negara sing efisien. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar