24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Industri Hospitality News Mbangun maneh tanggung jawab Warta Breaking Saint Lucia Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UK Maneka Warta

Penerbangan Airways Inggris Saka London Heathrow menyang Saint Lucia Bali Sawise Luwih Saka 30 Taun

Penerbangan Airways Inggris Saka London Heathrow Bali menyang Saint Lucia Sawise Luwih Saka 30 Taun
Penerbangan Airways Inggris Saka London Heathrow Bali menyang Saint Lucia Sawise Luwih Saka 30 Taun
ditulis dening Harry Johnson

Inggris biasane dadi pasar pariwisata paling gedhe nomer loro ing Saint Lucia.

Print Friendly, PDF & Email
  • TUI nyedhiyakake layanan mingguan menyang Saint Lucia saka Gatwick London.
  • British Airways duwe papat penerbangan saben minggu saka London Gatwick menyang Saint Lucia.
  • Layanan British Airways saka Heathrow bakal dipungkasi tanggal 4 September 2021.

Saint Lucia wis nambah gerbang liyane menyang tujuan kanthi miwiti layanan British Airways metu saka London Heathrow (LHR) sawise luwih saka 30 taun. Boeing 777 tekan dina Setu 24 Juli 2021, udakara jam 5:45 sore kanthi kapasitas total 173, umume pengunjung. 

Penerbangan Airways Inggris Saka London Heathrow Bali menyang Saint Lucia Sawise Luwih Saka 30 Taun

Metu saka Gatwick (LGW), Saint Lucia wis nampani layanan mingguan kanthi TUI lan 4 penerbangan saben minggu karo British Airways. Inggris biasane dadi pasar pariwisata nomer loro paling gedhe ing Saint Lucia, lan nganti saiki, saben taun nuduhake 4% tuwuh. 

13 awak awak sing dipimpin Kapten -Peter Williams gabung karo Pejabat Otoritas Pariwisata Saint Lucia (SLTA) kanggo nampa plakat peringatan sing nggambarake nada kembar, pasar ceruk, lan paket sambutan sing apik. Loro penumpang sing begja uga diwenehi hadiah nalika teka.  

"Layanan mingguan sing nembe dikenal saka Heathrow teka ing wektu sing pas nalika Saint Lucia nambah dhukungan kanggo musim panas sing wis apik, lan musim salju sing bakal teka. Iki uga minangka sinyal sing terus maju menyang pemulihan sektor pariwisata kanthi lengkap, "ujare Manajer Hubungan Masyarakat- Geraine Georges. 

Layanan British Airways saka Heathrow bakal rampung tanggal 4 September 2021, lan diskusi wis dilanjutake kanggo diterusake maneh ing wektu sing cedhak. Maskapai iki uga dijadwalake nambah pesawat udara ing musim salju kanthi penerbangan saben dina wiwit November metu saka Gatwick (LGW).

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar