24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality News Mbangun maneh Seychelles Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Menteri Pariwisata Kunjungi Pendhudhuk Pariwisata Kecil ing Mahé Kidul

Perusahaan Pariwisata Cilik ing Mahé Kidul

Menteri Luar Negeri lan Pariwisata, Duta Besar Sylvestre Radegonde nerusake serangkaian kunjungan resmi menyang mitra industri pariwisata Jumuah 23 Juli kepungkur, diwiwiti ing Anse Royale. Iki kalebu mandheg ing sangang perusahaan ing Mahé Selatan kanthi kapasitas kurang saka 20 kamar.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Menteri Pariwisata Radegonde negesake manawa dheweke disengkuyung karo tingkat hunian sing akeh ing perusahaan cilik sing dikunjungi.
  2. Mayoritas perusahaan hotel ngakoni yen wis entuk udakara 100 persen sajrone wulan kepungkur.
  3. Distribusi pengunjung ing papan sing dituju katon imbang ing antarane perusahaan sing luwih cilik lan luwih gedhe.

Kunjungan kasebut minangka kesempatan sing cocog kanggo Menteri Radegonde lan Sekretaris Utama Pariwisata (PS), Ibu Sherin Francis kanggo ndeleng produk sing ditawakake para pengunjung kanthi tujuan kasebut.

Menteri Radegonde negesake manawa dheweke disengkuyung karo tingkat hunian sing akeh ing perusahaan cilik sing dikunjungi.

"Kunjungan kasebut ngasilake asil kanggo ngonfirmasi manawa tingkat huniane pancen kepenak banget kanggo perusahaan cilik kita, kanthi mayoritas perusahaan hotel ngakoni wis entuk udakara 100% ing wulan kepungkur. Katon yen ana sebaran rata-rata pengunjung ing papan sing dituju, bertentangan karo anggepan manawa para pengunjung luwih milih perusahaan sing luwih gedhe, "jarene Menteri Radegonde.

Dheweke ujar manawa dheweke seneng bisa negesake komitmen departemen pariwisata menyang kabeh mitra kanthi langsung.

"Menteri wis siyap ngrewangi mitra supaya luwih apik produk lan pangiriman layanan uga menehi pitulung karo visibilitas lan pemasaran umume."   

Ing bagean kasebut, PS Francis nerangake pentinge kunjungan menyang kantor kasebut sesuai karo prioritas sing ditampilake departemen ing wulan Juni taun iki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar