24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Dewan Pariwisata Afrika Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality Namibia Breaking News News tanggung jawab Rusia Breaking News Pariwisata News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Rusia lan Namibia bebas visa

Rusia lan Namibia bebas visa
Rusia lan Namibia bebas visa
ditulis dening Harry Johnson

Warga Federasi Rusia bakal bisa mlebu Namibia tanpa visa lan tetep ana ing kana 90 dina saben 6 wulan.

Print Friendly, PDF & Email
  • Kesepakatan tanpa visa antarane Rusia lan Namibia diwiwiti tanggal 2 Agustus.
  • Kesepakatan ngidini visa-free tetep 90 dina saben 180 dina.
  • Perjanjian kasebut ditandatangani ing Windhoek tanggal 14 April 2021.

The Menteri Luar Negeri Federasi Rusia nerbitake sawijining pernyataan dina iki, ngumumake manawa persetujuan antarane Rusia lan Namibia nalika ngilangi visa entri bebarengan diwiwiti tanggal 2 Agustus 2021.

Rusia lan Namibia bebas visa

"Selaras karo kesepakatan sing wis diraih sadurunge, Perjanjian antarane pamrentah Federasi Rusia lan Republik Namibia babagan saling ngilangi syarat visa, ditandatangani ing Windhoek tanggal 14 April 2021, diwiwiti tanggal 2 Agustus 2021. Sesuai karo kanthi persetujuan iki, warga Federasi Rusia bisa mlebu Namibia lan tetep ing kana tanpa visa suwene 90 dina saben 180 dina, kajaba tujuane mlebu yaiku tenaga kerja, pendhidhikan utawa papan panggonan permanen ing negara kasebut. Hak sing padha diwenehake kanggo warga Namibia nalika ngunjungi Federasi Rusia, ”ujare pernyataan Menteri Luar Negeri Rusia.

Saiki, mlebu warga Namibia menyang Federasi Rusia lagi diatur dening watesan sing dileksanakake dening pamrentah Rusia amarga pandemi COVID-19, ujar Menteri kasebut.

Pariwisata ing Namibia minangka industri utama, nyumbang N $ 7.2 milyar kanggo produk domestik bruto negara kasebut. Saben taun, luwih saka sayuta wisatawan ngunjungi Namibia, kanthi udakara siji saka telu teka saka Afrika Selatan, banjur Jerman lan pungkasane Inggris, Italia lan Prancis. Negara iki kalebu tujuan utama ing Afrika lan misuwur amarga ekopelancongan sing kalebu satwa Namibia.

Ing wulan Desember 2010, Namibia dipilih dadi tujuan turis paling apik kaping 5 ing saindenging jagad saka segi nilai.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar