24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Industri Hospitality Warta Industri Rapat rapat News Mbangun maneh Rusia Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Pameran Leisure OTDYKH 2021 Bakal dianakake ing Moskow 7-9 September

Pameran Leisure OTDYKH 2021

Sawise sukses pameran pariwisata taun kepungkur sanajan ana tantangane, OTDYKH bali kanggo edisi kaping 27 saka pameran kasebut. Acara kasebut bakal ditindakake wiwit tanggal 7-9 September lan bakal dianakake ing lapangan pameran EXPOCENTRE.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Bakal ana 400 perusahaan saka 16 negara lan 50 wilayah Rusia diarep-arep melu acara plancongan lan pariwisata utama iki.
  2. Wilayah mitra resmi pameran 2021 yaiku Nizhny Novgorod.
  3. Akeh pameran internasional ngarep-arep bisa bali menyang pameran plancongan penting iki.

Ing taun iki, kira-kira 400 perusahaan diramal bakal rawuh saka 16 negara lan 50 wilayah Rusia. Sawise maneh, Pameran Leisure OTDYKH dijadwalake nuduhake sebabe minangka acara plancongan lan turis utama ing Rusia.

Taun iki bakal ngasilake akeh kontributor internasional. Negara-negara sing nekani 2021 Pameran Leisure OTDYKH kalebu Spanyol, Siprus, Bulgaria, Thailand, China lan liya-liyane. Sawetara negara Amerika Latin uga bakal nuduhake sing paling apik saka industri pariwisata sing ditawakake. 

Salah sawijining negara kasebut yaiku Kuba, sing bakal melu kanthi 100m² sing apik banget, menehi transisi bali menyang format pameran pra-pandemi. Ekspo kasebut uga seneng nampani wong anyar ing acara kasebut; wilayah Ceará ing Brasil, sing bakal duwe pendirian eksklusif. Wilayah kasebut dununge ing sisih lor-wétan negara kasebut lan minangka salah sawijining tujuan wisata utama Brasil. Negara kasebut duwe 600 km garis pantai sing wedhi lan wates karo alas Nasional Araripe.

Ekspo iki uga nyambut gawe karo perusahaan wisata Meksiko 'Seven Tours' sing wis pengalaman luwih saka 25 taun ing industri pariwisata. Seven Tours bakal melu adoh lan nampilake keragaman pariwisata Meksiko, kalebu pesisir Meksiko sing narik napas, tradhisi sing sugih, masakan asli lan budaya sing unik. Dheweke uga bakal nuduhake keramahan hebat sing ditawakake Meksiko.

Pariwisata ing Rusia wis ngasilake sing sehat, lan e-Visa anyar Rusia dadi luwih gampang ngunjungi negara kasebut. Nalika nerangake wilayah Rusia, rong wong anyar bakal gabung karo OTDYKH Leisure Fair. Sing pertama yaiku wilayah Khanty-Mansi, papan dununge Greja Orthodok sing apik saka Wungun. Sing nomer loro yaiku wilayah Krasnoyarsk sing misuwur kanthi pemandangan alam sing apik banget. Ibukutha wilayah kasebut dianggep minangka salah sawijining kutha sing paling apik ing Siberia. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar