24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Breaking Belarus Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Rusia Breaking News Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Pesawat Belavia kanthi mesin sing gagal nggawe pendaratan darurat ing Moskow

Pesawat Belavia kanthi mesin sing gagal nggawe pendaratan darurat ing Moskow
Pesawat Belavia kanthi mesin sing gagal nggawe pendaratan darurat ing Moskow
ditulis dening Harry Johnson

Jet penumpang Belarusia mlebu ing Bandara Domodedovo ing Moskow kanthi mung siji mesin operasi.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pesawat Boeing 737 sing dioperasikake Belavia ngirim sinyal darurat liwat Rusia.
  • Jet penumpang Belavia lagi mangkat saka Minsk menyang Antalya, Turki.
  • Ana 197 penumpang lan pitung kru ing pesawat Belavia.

Jet penumpang Boeing 737 sing dioperasikake maskapai udara Belarus Belavia, sing mangkat saka Minsk, Belarus menyang Antalya, Turki, sukses kanthi sukses ing Bandara Domodedovo Moskow sawise ngirim sinyal darurat ing pesawat.

Pesawat Belavia kanthi mesin sing gagal nggawe pendaratan darurat ing Moskow

"Penerbangan Belavia B29215 sing mangkat saka Minsk menyang Antalya wis sukses tekan Domodedovo," ujare pejabat penerbangan Rusia.

Miturut laporan, pesawat Belavia ndharat ing Bandara Domodedovo kanthi mung siji mesin sing berfungsi.

Dina Senen, pesawat penumpang Belavia Boeing 737 sing lagi mangkat saka Minsk menyang Antalya ngirim sinyal darurat nalika mabur liwat Wilayah Belgorod ing Federasi Rusia.

Pesawat kasebut ngliwati Ukraina, lan sawise ngirim sinyal kesusahan, pesawat kasebut mudhun lan ngganti dalan pertama menyang Voronezh lan banjur menyang Moskow.

Ana 197 penumpang lan pitung kru ing kapal kasebut.

Ora ana laporan kematian utawa ciloko sawise kebangkrutan darurat.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar