24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality Warta Industri Rapat rapat News Mbangun maneh Seychelles Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Pariwisata Seychelles "Roadshow Tahunan Amerika Utara" Dadi Virtual

Logo Seychelles 2021

Pariwisata Seychelles kudu nindakake perkara sing beda taun iki amarga "Roadshow Tahunan Amerika Utara" amarga COVID-19. Sawise ora ana 2 taun, roadshow, sing biasane lelungan menyang 4 kutha AS, ditindakake meh ing dina Rebo, tanggal 25 Juni, lan sawise sukses, acara kaping pindho bakal dianakake dina Rebo, 18 Agustus 2021.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Pariwisata Seychelles sukses nampilake Roadshow Tahunan Amerika Utara ing format virtual taun iki.
  2. Ana 65 profesional turis AS sing melu saka kutha-kutha ing saindenging AS kanggo rapat lan pertukaran sing produktif.
  3. Kabeh pihak sing prihatin nganggep iki minangka acara sing positif dibandhingake karo 2 taun sadurunge nalika dibatalake kanthi ora alternatif amarga COVID-19.

Gabung ing jagad iki kanthi nggunakake platform digital kanggo nggayuh mitra, operator pariwisata lokal saka Seychelles, kalebu Mason's Travel, Creole Travel Services, lan mitra maskapai Qatar Airways mlebu minangka pameran kanggo acara virtual sing dianakake wiwit jam 7 nganti 9 sore (Seychelles wektu) tanggal 25 Juni, nalika gabung karo 65 profesional turis AS saka macem-macem kutha AS kanggo rapat lan pertukaran sing produktif.

Logo Seychelles 2021

Dipuntampi sambutan hangat saka Pariwisata Seychelles tim, peserta lan peserta pameran ngluncurake rapat siji-siji ing wektu sing padha ijolan informasi babagan kahanan pasar saiki, protokol keamanan sing diimplementasikake dening para pemangku kepentingan lokal ing Seychelles uga pangembangan babagan produk anyar ing papan sing dituju.

Pameran roadshow kasebut digawe kaping pisanan wiwit taun 2018, ujare Direktur Daerah Pariwisata Seychelles kanggo Afrika & Amerika, David Germain. "Ing taun 2019 lan 2020, kita ora bisa nerusake acara roadshow, nanging amarga pandemi isih ana, kita mutusake nindakake acara kasebut kanthi virtual, kanthi marem kabeh mitra dagang lan peserta sing melu," ujare Pak Germain.

Minat ing Seychelles tetep dhuwur ing Amerika Serikat sanajan ana pandemi iki, ujare, utamane kanggo para turis sing mlaku adoh ing negara-negara Afrika lan Timur Tengah nalika plancongan, lan banjur plancong menyang Seychelles minangka tambahan kanggo preinan. 1,934 pengunjung saka Amerika Serikat wis ngunjungi Seychelles ing taun iki nganti 18 Juli.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar