24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kuliner Warta Pamrentah Pitakonan Investments News wong tanggung jawab Warta Pecah Arab Saudi Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Jaringan Pariwisata Dunia ngluncurake Grup Pariwisata Saudi kanthi cara Royal

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Jaringan Pariwisata Dunia yaiku babagan pembangunan plancongan. Arab Saudi muncul minangka pimpinan global sing ora dibantah, sing ngilangi dhuwit kanggo janji lan tumindak. Grup Pariwisata Saudi diluncurake dening WTN Saudi Bab kanggo ngenali kesempatan bisnis ing sektor iki kanggo anggota WTN ing 127 negara.

Print Friendly, PDF & Email
  1. The Arab Saudi Bab Jaringan Pariwisata Dunia diluncurake iku Grup Pariwisata Saudi karo Yang Mulia Dr Abdulaziz Bin Naser, Ketua Jaringan Pariwisata Dunia Bab Saudi, ketua karo Dr. Taleb Rifai, mantan Sekretaris Jenderal UNWTO; Louis D'Amore, Pendhiri, Institut Perdamaian Internasional Liwat Pariwisata; lan liya-liyane.
  2. Yang Mulia Najib Balala, Sekretaris Pariwisata kanggo Kenya, nyuarakake visi babagan pendekatan global Pariwisata Saudi.
  3. Diatur dening Ketua WTN Juergen Steinmetz, dening Presiden Bab Saudi Raed Habiss, lan host Blanca, "The Law of Life" - acara rong jam - nggawa pimpinan pariwisata saka saindenging jagad kanggo sinau babagan aktivit Saudi ing omah lan ing saindenging jagad. jagad

"Pancen dadi kesenengan lan kehormatan dadi bagean saka acara iki. Matur nuwun kanthi sanget, Raed Habiss, Jurgen Steinmetz, panelis sing paling dihormati, lan Paduka Dr. Drulaulaula Bin Naser Al Saud. Aku pancen terinspirasi karo Visi Pariwisata Arab Saudi kanggo Masa Depan 2030, "ujare Blanca of Laws of Life, sing moderator panel kasebut.

Arab Saudi wis duwe rencana lan akun gedhe babagan prestasine sing gedhe banget, ora mung kanggo ngrebut Kerajaan ing pusat pariwisata jagad, nanging kanggo nggawe papan kumpul sing sejatine kanggo para turis internasional. Kang Dhormat Dr. Abdulaziz Bin Naser Al Saud negesake manawa Arab Saudi dadi tuan rumah organisasi pariwisata lan inisiatif utama, kalebu Organisasi Pariwisata Dunia (UNWTO), Dewan Pariwisata lan Pariwisata Dunia (WTTC), lan Pusat Manajemen Ketahanan Pariwisata lan Krisis Global (GTRCMC).

Karajan kasebut sugih ing situs warisan penting ing peta peradaban manungsa, lan upaya nggabungake kanggo ngenalake dheweke menyang jagad iki lan ndhaptar ing kabeh cathetan nasional lan internasional, amarga minangka kekayaan budaya lan kedalaman budaya kanggo Kerajaan kasebut.

Proses registrasi "Distrik Budaya Hama" ing Najran digawe minangka asil saka upaya gedhe sing digawe dening delegasi Kerajaan menyang UNESCO sing dipimpin dening Perwakilan Tetap Kerajaan ing Organisasi Pendidikan, Ilmiah lan Budaya PBB, UNESCO, Putri Haifa binti Abdulaziz Al Muqrin, lan tim saka Menteri Budaya, Otoritas Warisan, lan Komite Nasional Pendidikan, Budaya lan Ilmu Pengetahuan.

Wilayah seni budaya rock ing Hima dununge ing area 557 kilometer persegi lan kalebu 550 lukisan seni rock ngemot atusan ewu ukiran lan gambar rock.

Pesisir Saudi dipenuhi urip segara murni, bangkai kapal, lan karang prawan, lan kanthi ngembangake toko selam ing kutha-kutha kayata Jeddah, Yanbu, lan Al Lith, para penyelam anyar lan maju saiki duwe kesempatan sing padha kanggo ngalami nyilem ing Arab Saudi.

Pesisir Laut Abang ing Arab Saudi minangka salah sawijining pasukan harta karun ing jero banyu sing durung ditemtokake ing saindenging jagad, lan ora dadi rahasia manawa nyilem ing Arab Saudi dianggep minangka petualangan pungkasan kanggo para penyelam maju. Untunge, kanthi mbukak pariwisata ing Arab Saudi, sampah sampah ora kudu nyimpen sing paling apik kanggo pungkasan. 

Rungokake pamicara kalebu Dr. Peter Tarlow, ahli Keamanan lan Keamanan; Dr Taleb Rifai, mantan Sekretaris Jenderal UNWTO; Raed Habiss, Presiden Bab Saudi WTN lan Ketua Connect 2030; antara liya-liyane.

Bab Saudi ing Jaringan Pariwisata Dunia wis aktif banget lan bubar miwiti grup kepemimpinan WhatsApp.

The Grup Pariwisata Saudi lagi dikembangake dening WTN Saudi Arabia Bab. Anggota bab WTN wis rapat kanthi rutin. Kesempatan bisnis utama kanggo anggota ing saindenging jagad berkembang liwat jaringan.

Hon Najib Balala, menteri pariwisata kanggo Kenya pidato ing grup kasebut.

Najib Balala
Najib Balala, Sekretaris Pariwisata Kenya
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar