24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional China Breaking News Industri Hospitality Hotel & Resor News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Ekspos ing bar hotel, gunakake prawan, lan nggawa anak-anake!

Hotel China karo Zina

Sampeyan bisa uga seneng hotel iki. Manajemen pengin menehi pengalaman liyane kanggo sampeyan. Sampeyan nyengkuyung supaya sampeyan mbukak bar. Zina ditampa. Hotel kasebut uga duwe perawat sing trampil banget ing wayah sore kanggo nyelehake anak sampeyan. Sawise kabeh, Hotel ing Beijing iki ramah kulawarga.

Print Friendly, PDF & Email
Nalika sampeyan metu saka hotel ing akhir liburan, sampeyan bakal ora duwe pangarep-arep! Zina disengkuyung.
  1. COVID ngganti lelungan lan pariwisata, kalebu hotel lan resort, kalebu kabeh industri perhotelan.
  2. Kepiye pajanan cilik ing bar hotel. Bawa anak-anakmu amarga zina iku ok. Iki bisa uga mung bisa ditindakake ing China, utawa apa iki ilang ing terjemahan?
  3. Kanthi taun suwene sing kita lakoni ing saindenging jagad, kadhang kala media sosial bisa nylametake kabeh sing dibutuhake ing pungkasane dina.

COVID wis ngowahi industri perhotelan. Sapa sing ujar manawa media sosial pancen ora apik apa-apa kajaba sing pengin pasar dhewe kanthi sawetara cara, bentuk, utawa bentuk?

Mangkene…

Kanca saiki lunga menyang Beijing lan diwenehi brosur iki dening hotel. Iku larang regane. Dheweke nyimpen lan maca nalika dheweke butuh ngguyu. Temenan, wis diterjemahake langsung, tembung kanggo tembung, saka Mandarin menyang Inggris.

Tekan kana

Wakil kita bakal nunggu sampeyan ing bandara. Bis menyang hotel nganggo sadawane tlaga. Ora suwe sampeyan bakal ngrasakake seneng nglewati banyu. Sampeyan bakal ngerti manawa sampeyan nyedhak hotel, amarga sampeyan bakal ngubengi tikungan. Manajer bakal ngenteni sampeyan ing aula mlebu. Dheweke mesthi nyoba nuroni karo kabeh tamu anyar.

Hotel

Iki hotel kulawarga, dadi bocah-bocah seneng banget. Kita mesthi seneng nampa zina. Perawat sing trampil banget kasedhiya ing wayah sore kanggo nyuda bocah-bocah. Para tamu dijaluk konjugasi ing bar lan nyedhiyakake wong liya. Nanging elinga manawa para wanita ora diidini bayi ing bar kasebut. Kita ngatur game sosial, mula ora ana tamu sing kari dhewe-dhewe.

The Restaurant

Menu kita wis dipilih kanthi ati-ati dadi biasa lan ora nyenengake. Nalika nedha bengi, kuartet kita bakal beredar saka tabel menyang meja lan rebab karo sampeyan.

Kamarmu

Saben kamar duwe fasilitas sing apik kanggo pribadi sampeyan. Ing mangsa adhem, saben kamar dadi panas. Saben kamar duwe balkon kanthi pemandangan saru banget! Sampeyan ora bakal keganggu rame lalu lintas amarga dalan ing antarane hotel lan tlaga mung digunakake dening pederast.

Bed

Tempat tidur sampeyan wis digawe sesuai karo tradhisi lokal. Yen sampeyan duwe ide liyane, coba hubungi pelayan kamar. Mangga njupuk kauntungan saka dheweke. Dheweke bakal seneng banget nyelehake kaos, blus lan jeroan sampeyan. Yen dijaluk, dheweke uga bakal meres clono dowo.

Ndhuwur Kabeh

Yen sampeyan ninggalake kita ing pungkasan preinan, sampeyan ora bakal duwe pangarep-arep. Sampeyan bakal kesulitan lali.

Dadi, apa sampeyan ngrencanakake lelungan menyang Beijing?

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar