Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Kuba Warta Pecah Siprus Kabar Olahraga Israel Breaking News Warta Breaking Kyrgyzstan News Warta Breaking Portugal Spanyol Breaking News Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Aja lelungan menyang Spanyol, Portugal, Siprus, Kuba, Kirgistan lan mikir maneh Israel

Israel nggawe tren sing nguwatirake anyar kanggo nutup para plancong sing divaksinasi
Israel nggawe tren sing nguwatirake anyar
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Industri pariwisata lan pariwisata ing loro sisi Atlantik ngupayakake mbukak maneh lelungan. Negara-negara UE dibukak, dene AS tetep ditutup kanggo para turis manca negara. Saiki AS ngandhani wargane supaya ora lelungan menyang sawetara negara Eropa lan Israel.

Print Friendly, PDF & Email
  1. CDC, Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit Amerika Serikat lan Departemen Luar Negeri AS dina Senin kalorone ngelingake supaya ora lelungan menyang Spanyol, Portugal, Siprus lan Kirgistan amarga akeh kasus COVID-19 ing negara kasebut.
  2. Sekaligus Israel saiki dikategorikake kategori 3 ing level US Advice Advisory, sing nomer loro paling dhuwur
  3. Varian Delta nyebar ora bisa dikontrol ing pirang-pirang wilayah, lan ngelingake wong Amerika kanggo lelungan menyang luar negeri ora ngelingake para wisatawan sing padha supaya terus lelungan ing njero negeri

CDC ngunggahake saran perjalanan menyang "Level Four: Very High" kanggo negara-negara sing ngandhani wong Amerika kudu nyegah lelungan ing kana, dene Departemen Luar Negeri menehi saran "Aja Lelungan".

Spanyol mbuka wates maneh kanggo turis AS ing wulan Juni lan dadi tujuan populer kanggo wong Amerika wiwit iku.

TAP Air Portugal bali menyang San Francisco lan Chicago
TAP Air Portugal bali menyang San Francisco lan Chicago - bisa uga luwih awal

CDC dina Senin uga nambah rating dadi "Level Four" kanggo Kuba, nalika Departemen Luar Negeri wis duwe Kuba ing peringkat "Aja Lelungan" paling dhuwur.

CDC uga nambah keprihatinan babagan tambah akeh kasus COVID-19 ing Israel, Tepi Barat, lan Gaza, menehi kabar kesehatan lelungan kanthi rong level dadi "Tingkat 3: Dhuwur," nalika Departemen Luar Negeri menehi rating Israel ing "Level 3 : Coba Coba Plancongan. ”

Irael mesthi wis divaksinasi lan resiko kurang

Ing wulan Juni, CDC nyuda rating penasihat perjalanan kanggo Israel dadi "Level 1: Low."

Para ilmuwan ing Israel saiki ujar manawa Pfizer kurang saka 40% efektif kanggo nglindhungi wong sing divaksinasi supaya ora kena virus. Nanging, jarene yen divaksinasi mesthine ora bakal dirawat ing rumah sakit utawa luwih elek.

CDC lan Departemen Luar Negeri uga ngangkat Armenia dadi "Level 3."

Rating "Level 3" ujar manawa para pelancong sing durung divaksinasi kudu nyingkiri lelungan sing ora penting menyang negara kasebut lan ana level siji ing sangisore peringkat perjalanan CDC sing paling parah.

Ing wulan Juni, CDC ngilangi rekomendasi lelungan kanggo luwih saka 110 negara lan wilayah nalika nyunting cara kanggo peringatan lelungan adhedhasar risiko COVID-19.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar