Warta Breaking Travel Jerman Breaking News Warta Pamrentah Kabar Olahraga News News Wire Plancongan Maneka Warta

Awan beracun ing Jerman sawise bledosan Kimia

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Dina sing apik banget karo langit biru ing Duesseldorf lan Cologne, Jerman nganti bledosan nggegirisi Taman Kimia ing Leverkusen sing nyebabake awan racun bisa uwal.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Minggu kepungkur banjir ing wilayah sing padha nyebabake bencana lan tiwas. Dina iki ana bledosan ing Chempark Leverkusen, dununge ing antarane Duesseldorf lan Cologne ing Negara Bagian Northrhine Westphalia ing Jerman.
  2. Dina iki jeblugan utama meksa masarakat ing wilayah sing padha menyang mode bencana liyane, nyebabake level peringatan paling dhuwur sawise awan racun sing dipicu.
  3. Chempark Iki nyebar ing telung kutha ing Leverkusen, Dormagen lan Krefeld-Uerdingen kanthi kumulatif ukuran 13.3 kilometer persegi, dikuwasani luwih saka 60 perusahaan lan nggunakake 50,000 wong.

Pabrik medis Bayer minangka bagean saka kompleks iki. Sawetara dalan gedhe lan trek utama kanggo kereta api lokal lan sepur lokal nyambungake wilayah metropolitan utama sing katon ing pabrik.

Esuk iki ana bledosan gedhe nyebabake mega beracun supaya bisa uwal lan saiki pindhah menyang kutha Leichlingen lan Burscheid ing distrik Bergischer sing romantis. Kutha kasebut misuwur amarga sub-komunitas lan pusat kutha kanthi pasar lan greja.

Operator saka Chempark situs ing Leverkusen ujar manawa panyebab bledosan kasebut durung jelas.

Agensi Federal kanggo nglindhungi warga, lan agensi bencana nggolongake bledosan kasebut minangka kahanan sing mbebayani banget kanggo masarakat lokal, mrentahake wong supaya tetep ana ing njero lan nutup lawang lan windows.

Currenta berichtete, Einsatzkräfte der Werksfeuerwehr und Luftmesswagen seien im Einsatz.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar