24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Hongaria News Mbangun maneh tanggung jawab Rusia Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Hongaria Ngidini Entri Kanggo Pengunjung Rusia sing Vaksinasi Kanthi Lengkap

Hongaria Ngidini Entri Kanggo Pengunjung Rusia sing Vaksinasi Kanthi Lengkap
Hongaria Ngidini Entri Kanggo Pengunjung Rusia sing Vaksinasi Kanthi Lengkap
ditulis dening Harry Johnson

Wiwit tanggal 27 Juli 2020, pamrentah Hongaria bakal ngidini warga Rusia sing nyekel sertifikat vaksinasi COVID-19 bisa mlebu ing negara kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pengunjung Rusia kudu duwe visa Schengen sing sah lan sertifikat vaksinasi.
  • Vaksin coronavirus Sputnik V Rusia kadaptar ing Hongaria.
  • Prosedur penerbitan visa durung diganti.

Turis saka Federasi Rusia sing divaksinasi nglawan COVID-19 bakal bisa mlebu kanthi bebas Hungary diwiwiti dina iki, miturut pratelan pers sing dirilis dening Kedutaan Besar Hongaria ing Moskow.

Hongaria Ngidini Entri Kanggo Pengunjung Rusia sing Vaksinasi Kanthi Lengkap

"Wiwit tanggal 27 Juli 2020, pamrentah Hongaria bakal ngidini warga Rusia sing nyekel sertifikat vaksinasi COVID-19 bisa mlebu ing negara kasebut. Ing kasus iki, warga Rusia bakal bisa mlebu Hongaria tanpa watesan, tanpa karantina wajib lan tes PCR, yen duwe visa Schengen sing sah lan sertifikat vaksinasi, "ujare pernyataan kasebut.

Miturut kedutaan, prosedur penerbitan visa durung diganti. Nanging, diwajibake kanggo tambahan aplikasi kanthi sertifikat vaksinasi.

Vaksin Rusia Sputnik V COVID-19 didaftar ing Hongaria lan digunakake minangka bagean saka kampanye vaksinasi nasional.

Sadurunge, kanggo ngunjungi Hongaria, warga Rusia kudu nyedhiyakake rong tes PCR negatif sing digawe sajrone limang dina sadurunge mlebu kanthi beda 48 jam, utawa liwat karantina rong minggu.

Wakil Presiden ing Asosiasi Operator Tur Federasi Rusia Dmitry Gorin menehi komentar babagan aturan anyar mlebu Rusia menyang Hongaria, negesake manawa pambukaan negara kasebut bakal diarani "koridor ijo", sing bisa uga mbutuhake larangan ing negara liya.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar