Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Kuwait Breaking News Warta Mewah News Warta Breaking Qatar Mbangun maneh tanggung jawab Warta Pecah Arab Saudi Blanja Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Warta Breaking UAE Maneka Warta

Pasar Plancongan lan Pariwisata Outbound Wilayah Teluk menyang Soar ing taun 2028

Pasar Plancongan lan Pariwisata Outbound Wilayah Teluk menyang Soar ing taun 2028
Pasar Plancongan lan Pariwisata Outbound Wilayah Teluk menyang Soar ing taun 2028
ditulis dening Harry Johnson

Industri pariwisata lan pariwisata ing negara-negara GCC wis nyekseni tuwuh gedhe sajrone sawetara taun kepungkur.

Print Friendly, PDF & Email
  • Laporan anyar mriksa pasar wisata lan pariwisata njaba Arab Saudi, UAE, Qatar lan Kuwait,
  • Pasar Arab Saudi kira-kira bakal entuk penghasilan $ 27,030.19 yuta ing taun 2028.
  • Pasar UAE diprakirake tekan $ 30,484.37 yuta ing taun 2028.

Miturut statistik industri pariwisata lan pariwisata, ing taun 2017, belanja pariwisata internasional per-kapita saka negara-negara Dewan Kerjasama Teluk (GCC) ana 6.5 ​​kali luwih dhuwur tinimbang rata-rata ing saindenging jagad.

Pasar Plancongan lan Pariwisata Outbound Wilayah Teluk menyang Soar ing taun 2028

Saliyane, miturut statistik Bank Dunia, pengeluaran pariwisata internasional ing Saudi Arabia, Qatar, lan Kuwait, ing taun 2019 kacathet dadi USD 16.415 milyar, USD 12.528 milyar, lan USD 17.131 milyar. Salajengipun, pangeluaran ing Uni Emirat Arab (UEA) mundhak saka USD 18.004 milyar ing 2018 dadi USD 33.372 milyar 2019.

Laporan anyar nyedhiyakake sinopsis rinci babagan pasar wisata lan pariwisata metu saka Arab Saudi, UAE, Qatar, lan Kuwait. Laporan kasebut fokus ing tren, peluang, driver, lan larangan pasar paling anyar sing ana gandhengane karo pangembangan pasar sajrone periode 2019-2028.

Industri pariwisata lan pariwisata ing negara-negara GCC wis nyekseni tuwuh gedhe sajrone sawetara taun kepungkur. Wutah iki bisa disebabake amarga tambah akeh penghasilan ing negara-negara kasebut, uga kebutuhan kanggo lelungan sing ana gandhengane karo bisnis, hiburan, utawa tujuan agama ing macem-macem negara ing saindenging jagad. 

Ing statistik liyane dening Bank Dunia, penghasilan nasional bruto (GNI) per kapita ing Arab Saudi, Uni Emirat Arab, lan Qatar mundhak saka USD 19,990, USD 39,290, lan USD 56,920 ing taun 2017 dadi USD 22,840, USD 43,470, lan USD 61,180 ing taun kasebut 2019. Salajengipun, ing Kuwait, iki mundhak saka USD 31,400 ing 2017 dadi USD 36,290 ing 2019. 

Pasar plancongan lan turis GCC sing diramal bakal tuwuh kanthi CAGR sing signifikan sajrone periode ramalan, yaiku, 2021 - 2028. Pasar ing Arab Saudi diperkirakan bakal entuk penghasilan saka USD 27,030.19 yuta ing taun 2028, saka USD 15,100.83 yuta ing taun 2019 kanthi tuwuh ing CAGR 18.21% sajrone ramalan. Salajengipun, pasar ing UEA, sing nggayuh nilai USD 19,448.49 yuta ing taun 2019, luwih bakal nganti USD 30,484.37 yuta ing taun 2028, kanthi tuwuh ing CAGR 18.73% sajrone periode ramalan. Menapa malih, pasar wisata lan pariwisata Qatar sing diproyeksikan bakal tuwuh dening CAGR 18.66% sajrone periode ramalan lan ngasilake luwih saka USD 3989.34 yuta ing taun 2021. Pasar ing Kuwait, diantisipasi bisa ngasilake akeh USD 17,392.50 yuta ing taun 2028, kanthi tuwuh ing CAGR 18.40% sajrone periode ramalan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar