24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga News tanggung jawab Pariwisata News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Wong Amerika Vaksinasi Lengkap Dikatutake Nganggo Topeng Pasuryan Ing Ndhuwur

CDC njaluk wong Amerika sing divaksinasi kabeh nganggo topeng rai ing njero omah
CDC njaluk wong Amerika sing divaksinasi kabeh nganggo topeng rai ing njero omah
ditulis dening Harry Johnson

Pandhuan masking mung bisa ditrapake kanggo wilayah tartamtu kanthi kedadeyan Covid-19 sing dhuwur, utawa kanggo wong tartamtu.

Print Friendly, PDF & Email
  • Kasus COVID-19 saben dina meh wis kaping papat ing AS wiwit wulan Juni.
  • Varian Delta sing luwih ditularake saka coronavirus sing nginfeksi malah sing divaksinasi.
  • Keputusan CDC wis aktif sawetara dina. 

Rong wulan kepungkur, ing Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit AS (CDC) ngresiki warga Amerika sing divaksinasi lengkap kanggo bali menyang area njero ruangan kayata restoran, bioskop, toko lan ruang kerja tanpa topeng. Saiki, agensi kasebut dilaporake siap backpedal lan menehi saran marang sawetara wong sing divaksinasi kanthi lengkap supaya nganggo masker rai ing setelan njero ruangan tartamtu.

CDC njaluk wong Amerika sing divaksinasi kabeh nganggo topeng rai ing njero omah

Keputusan kasebut, digawe ing tengah kasus COVID-19, bakal mbatalake pandhuan sadurunge organisasi, nalika diumumake.

Kanthi varian Delta sing luwih bisa ditularake saka coronavirus sing kena infeksi malah sing divaksinasi, lan kanthi paningkatan kasus ing wilayah kanthi tingkat inokulasi sing kurang, CDC diarepake njaluk wong sing divaksinasi lan ora divaksinasi supaya topeng nalika mangan ing njero ruangan utawa mlebu ruangan sing padhet liyane.

Pandhuan CDC bakal diumumake mengko dina Selasa sore, nanging tembung sing tepat isih durung jelas. Pandhuan masking mung bisa ditrapake kanggo wilayah tartamtu kanthi kedadeyan Covid-19 sing dhuwur, utawa kanggo wong tartamtu. Miturut sawetara laporan, ngutip sumber Gedung Putih, manawa wong sing urip karo bocah sing ora divaksinasi utawa wong sing imunokomasi dijaluk masker ing ruangan umum njero ruangan.

Keputusan kasebut wis ditindakake sawetara dina. Penasihat kesehatan Gedung Putih Dr. Anthony Fauci ujar manawa dina Minggu manawa pandhuan kaya kasebut "dipertimbangkan kanthi aktif" dening CDC nalika semana.

Kasus COVID-19 anyar saben dina meh kaping papat ing AS wiwit wulan Juni, miturut data saka CDC. Kanthi mayoritas kasus sing dilaporake ing antarane sing durung divaksinasi, pejabat publik lan komentator media nyalahake dheweke sing nolak diganggu.

"Iki minangka masalah sing akeh banget ing antarane wong-wong sing durung divaksinasi, sing dadi sebab kenapa kita metu, praktis njaluk wong sing ora divaksinasi supaya metu divaksinasi," ujare Fauci, Minggu, nambahake manawa AS saiki lagi obah "ing arah sing salah "babagan stamping COVID-19.

Miturut CDC, udakara 69 persen wong diwasa AS wis nampa paling ora siji dosis vaksin coronavirus. Nanging, ing antarane wong-wong sing durung entuk nembak, polling anyar nuduhake manawa mayoritas ora duwe niat nglakoni.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar