24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Mbangun maneh tanggung jawab Rusia Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Lalu Lintas Penumpang Naik 378.4% ing Bandara Sheremetyevo Moskow ing wulan Juni

Lalu lintas penumpang munggah 378.4% ing Bandara Sheremetyevo Moskow ing wulan Juni
Lalu lintas penumpang munggah 378.4% ing Bandara Sheremetyevo Moskow ing wulan Juni
ditulis dening Harry Johnson

Intensitas lalu lintas udhara ing Bandara Sheremetyevo terus saya mundhak kanthi nerusake penerbangan reguler ing antarane Rusia lan sawetara negara liyane, uga mbukak tujuan wisata anyar.

Print Friendly, PDF & Email
  • Lalu lintas penumpang Sheremetyevo ing wulan Juni tekan 2,980,000.
  • Wisatawan ing penerbangan internasional gunggunge ana 2,499,000.
  • Operasi lepas landas lan kebangkrutan nambah 166.9 persen luwih saka Juni 2020.

Moscow Bandara Internasional Sheremetyevo dadi 11,369,000 wong ing nem wulan pertama taun 2021, tambah 16.4% sajrone periode sing padha ing taun 2020. Lalu lintas penumpang ing wulan Juni tekan 2,980,000, paningkatan 378.4% sajrone periode sing padha ing taun 2020.

Lalu lintas penumpang munggah 378.4% ing Bandara Sheremetyevo Moskow ing wulan Juni

Wisatawan ing penerbangan internasional ana 2,499,000, udakara 22% lalu lintas penumpang, dene penumpang domestik 8,870,000, utawa 78%. Lalu lintas penumpang ing wulan Juni gunggunge 2,980,000, sing 654,000 ana ing penerbangan internasional lan 2,326,000 ing penerbangan domestik.

Total operasi lepas landas lan kebangkrutan 99,000 ditindakake sajrone wektu nem wulan, kalebu 22,840 ing wulan Juni, paningkatan 166.9 persen dibanding Juni 2020.

Intensitas lalu lintas udhara ing Bandara Sheremetyevo terus saya mundhak kanthi nerusake penerbangan reguler ing antarane Rusia lan sawetara negara liyane, uga mbukak tujuan wisata anyar lan nyuda watesan kanggo wong sing mlebu Rusia.

Tujuan internasional sing paling populer ing wulan Januari-Juni taun saiki yaiku Istanbul, Male, Dubai, Yerevan, Antalya, lan domestik - Sochi, Simferopol, St. Petersburg, Yekaterinburg lan Krasnodar.

Aeroflot, Rossiya, Nordwind Airlines, Ikar, Pobeda, Royal Flight lan Severstal menehi kontribusi paling gedhe kanggo lalu lintas penumpang Sheremetyevo ing Sheremetyevo sajrone nem wulan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar