Breaking Jamaica News Breaking News US Plancongan Bisnis Caribbean Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News wong Pariwisata Maneka Warta

Juara Pendidikan Agen Perjalanan: Eksekutif Sandal Resor Gordy Silverman Lulus

Pilih basa sampeyan
Gordy Silverman Lulus

Gordy Silverman, Direktur Senior Pendidikan Industri ing Unique Vacations Inc. (UVI) lan pendhukung jangka panjang kanggo pendhidhikan agen lelungan sing mbiyantu ngembangake program Sandal Resorts Spesialis Sandal (CSS) teken Sandals Resorts, tilar donya tanggal 24 Juli sawise perang cekak karo kanker. Dheweke umur 64 taun.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Silverman minangka juara agen perjalanan sing seneng banget, gabung karo Unique Vacations Inc., afiliasi Resor Snadals lan Pantai Resor, ing taun 1987.
  2. Dheweke banjur dadi ngarsane Pantai Barat UVI.
  3. Pengabdiane Gordy kanggo perusahaan lan ilmu babagan industri lelungan dadi instruksi kanggo sukses UVI.

Silverman gabung karo Unique Vacations Inc. (UVI), afiliasi perwakilan Sandal Resorts lan Pantai Resor ing saindenging jagad ing taun 1987, miturut Wakil Presiden Eksekutif Penjualan & Hubungan Industri UVI, Gary Sadler lan kanthi cepet nggawe dheweke dadi juara agen perjalanan sing apik banget. Dheweke wiwit ing kantor UVI ing Miami, nanging banjur ngluncurake ngarsane Pantai Barat UVI. “Darmasi jangka panjang Gordy kanggo perusahaan lan ilmu babagan industri lelungan dadi instruksi kanggo sukses kita. Dheweke bakal kangen banget, "ujare Sadler.

Dheweke nambah, "Gordy bisa gampang diterangake minangka 'ibune kabeh pelatih' ing industri lelungan. Dheweke melu langsung ing saben aspek pelatihan penjualan perusahaan saka BDM sing nembe nyewa menyang industri lelungan sing luwih akeh. Gordy sukses ngembangake lan ngluncurake Certified Sandal Program spesialis. Luwih saka 25 taun, dheweke dadi penggerak ing Lokakarya CSS, supaya olahpesen sales lan latihan tetep seger lan relevan kanggo penasihat perjalanan saben taun. Dheweke uga nggawe konsep "konvensi" populer, acara informatif lan nyenengake sing wis kanthi nyata nglatih puluhan ewu penasihat perjalanan lan mitra industri ing Amerika Utara lan ing saindenging jagad. Resor Sandal & Pantai… Cukup, Gordy nggawe kerangka kerja lan pondasi kanggo pelatihan penjualan global Vacations Unik sing aku lan tim saiki bangga. Amarga iku, kita kabeh isih duwe utang ing salawas-lawase. "

Penasihat perjalanan lan kanca industri dijaluk menehi pamikiran lan kenangan Gordy menyang Jar Memory Sandals sing didegake dening kanca Gordy lan kanca UVI, Maura Cecere ing [email dilindhungi] .

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar