Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Breaking News US Plancongan Bisnis Warta Breaking Hawaii Industri Hospitality Hotel & Resor News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Vacation Rentals Hawaii: Luwih, Nanging Ora Ana Nanging

Pilih basa sampeyan
Vacation Rentals Hawaii: Luwih, Nanging Ora Ana Nanging
Vacation Rentals Hawaii: Luwih, Nanging Ora Ana Nanging
ditulis dening Harry Johnson

Sewa liburan Hawaii nglaporake kenaikan pasokan, permintaan, hunian lan rata-rata rata-rata saben dina dibandhingake taun 2020, nanging ketinggalan total pre-pandemi sing dilaporake ing paruh pertama taun 2019.

Print Friendly, PDF & Email
  • Ing wulan Juni 2021, total pasokan sewa saben wulan saben wulan yaiku 591,100 unit wengi.
  • Panjaluk saben wulan Juni 2021 yaiku 472,100 unit wengi.
  • Rata-rata hunian unit saben wulan Juni 2021 yaiku 79.9 persen.

Sewa liburan Hawaii ing saindenging negara nglaporake kenaikan pasokan, panjaluk, hunian lan tarif rata-rata saben dina (ADR) ing wulan Juni 2021 dibandhingake karo Juni 2020. Nanging, dibandhingake karo wulan Juni 2019, pasokan sewa liburan, permintaan lan ADR mudhun nalika pendhudhuke mundhak amarga sawetara nganti nyuda tingkat pasokan.

Kajaba, ing paruh pertama 2021, sewa liburan Hawaii nglaporake kenaikan kategori kinerja sing padha dibandhingake karo taun 2020, nanging ketinggalan total pre-pandemi sing dilaporake kanggo paruh pertama taun 2019.

Ing Hawaii Otoritas Pariwisata (HTA) diterbitake dina iki Laporan Kinerja Sewa Liburan Hawaii kanggo wulan Juni lan paruh pertama taun 2021 nggunakake data sing dikompilasi dening Transparent Intelligence, Inc.

Ing wulan Juni 2021, pasokan sewa bulanan ing saindenging negara saben wulan yaiku 591,100 unit wengi (+ 74.1% vs. taun 2020, -32.9% vs. 2019) lan panjaluk saben wulan yaiku 472,100 unit wengi (+ 910.6% vs. 2020, -27.1% vs . 2019). Sing nyebabake rata-rata unit hunian saben wulan 79.9 persen (+66.1 poin persentase vs. 2020, +6.3 poin persentase vs. 2019) kanggo wulan Juni, sing luwih dhuwur tinimbang pendhudhukan hotel Hawaii (77.0 persen). 

ADR kanggo unit sewa liburan ing saindenging negara mundhak ing wulan Juni dadi $ 242 taun-taun (+ 17.0% vs. 2020, -29.9% vs. 2019), nanging isih kurang signifikan tinimbang ADR $ 346 ing wulan Juni 2019. Yen dibandhingake, ADR kanggo hotel regane $ 320 ing wulan Juni 2021. Penting, dicathet manawa ora kaya hotel, unit ing sewa liburan, resor timeshare lan hotel kondhisi ora mesthi kasedhiya sajrone taun utawa saben dina ing wulan lan asring nampung tamu sing luwih akeh tinimbang kamar hotel tradisional. 

Ing wulan Juni, penyewaan jangka pendek sing sah diijini operasi ing County Maui lan ing Oahu, Pulo Hawaii lan Kauai anggere ora digunakake minangka lokasi karantina.

Pesenan karantina Hawaii kanggo para plancong amarga pandemi diwiwiti tanggal 26 Maret 2020, sing langsung nyebabake pengaruh dramatis kanggo industri pariwisata Negara. Sajrone wulan Juni 2021, umume penumpang sing teka ing luar negeri lan antar-kabupaten sing bepergian bisa ngatasi karantina mandiri 10 dina kanthi asil uji coba NAV COVID-19 negatif sing valid saka Mitra Pengujian Dipercaya sadurunge budhal menyang Hawaii liwat program Plancongan Aman. Kajaba iku, wong sing divaksinasi kanthi lengkap ing Hawaii bisa ngliwati urutan karantina wiwit tanggal 15 Juni 2021. Watesan lelungan antar kabupaten ditarik uga tanggal 15 Juni 2021.

Data ing Laporan Kinerja Sewa Liburan HTA Hawaii HTA khusus ora kalebu unit sing dilaporake ing Laporan Kinerja Hotel Hawaii lan Laporan Ukur Triwulanan Hawaii Timeshare. Sewa liburan ditemtokake minangka panggunaan omah sewaan, unit kondominium, kamar pribadi ing omah pribadi, utawa kamar / ruang bareng ing omah pribadi. Laporan iki ora nemtokake utawa mbedakake antarane unit sing diidini utawa ora ditampa. Legalitas unit sewa liburan ditemtokake adhedhasar kabupaten.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar