aviation Warta Breaking Bahama Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Caribbean Warta Pamrentah Industri Hospitality News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Menteri Pariwisata & Penerbangan Bahama Bali menyang 2021 EAA AirVenture Oshkosh Show

Pilih basa sampeyan
Anane Bahama ing 2021 EAA AirVenture Oshkosh wis dirasakake. Gambar sing pusaté yaiku Pak Reginald Saunders, Sekretaris Tetap, BMOTA, diapit anggota tim Bahama kalebu kiwa menyang tengen: Deckery Johnson, BTO-Houston; Nuvolari Chotoosingh, BTO-Grand Bahama; Jonathan Lord, BTO-Perkebunan; Greg Rolle, Direktur Senior, Departemen Vertikal BMOTA; Aram Bethell, Perkebunan BTO; lan Nathan Butler, Departemen Pabean Bahamas. Foto duweni saka BMOTA.

Tim Menteri Pariwisata & Penerbangan Bahamas (BMOTA) bali menyang Pertunjukan Pesawat Udara Eksperimental 2021 (EAA) AirVenture Oshkosh Show, tanggal 25 Juli-1 Agustus, ing Wisconsin. Taun kepungkur, acara kasebut dibatalake amarga pandemi COVID-19 global.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Acara kasebut narik luwih saka 600,000 penggemar penerbangan; 10,000 pesawat; lan cedhak karo 1,000 profesional media saka saindenging jagad.
  2. Tim Bahama bakal ketemu siji-siji karo mitra industri penerbangan utama kanggo ngrembug babagan peluang bisnis.
  3. Bahama uga dadi salah sawijining negara pisanan sing mbukak wates kanthi cepet lan aman kanggo pilot pribadi lan kapal boat.

Dianggep "Perayaan Penerbangan Terbesar ing Dunia", lan pertunjukan penerbangan paling gedhe ing saindenging jagad, EAA AirVenture Oshkosh, sadurunge COVID-19, kepincut luwih saka 600,000 penggemar penerbangan; 10,000 pesawat; lan meh 1,000 profesional media saka saindenging jagad. 

Anane Bahama ing 2021 EAA AirVenture Oshkosh wis dirasakake. Gambar sing pusaté yaiku Pak Reginald Saunders, Sekretaris Tetap, BMOTA, diapit anggota tim Bahama kalebu kiwa menyang tengen: Deckery Johnson, BTO-Houston; Nuvolari Chotoosingh, BTO-Grand Bahama; Jonathan Lord, BTO-Perkebunan; Greg Rolle, Direktur Senior, Departemen Vertikal BMOTA; Aram Bethell, Perkebunan BTO; lan Nathan Butler, Departemen Pabean Bahamas. Foto duweni saka BMOTA.

Tim Bahama, kalebu pejabat pariwisata, penerbangan, lan bea cukai, dipimpin dening Pak Reginald Saunders, Sekretaris Tetap, BMOTA lan Pak Ellison "Tommy" Thompson, Wakil Direktur Jenderal, BMOTA, sing uga bakal ketemu siji karo mitra industri penerbangan utama kanggo ngrembug babagan kesempatan bisnis ing Bahama. 

Tujuan utama ing wilayah Karibia kanggo penerbangan umum lan kedatangan pilot pribadi, Bahama uga minangka negara pertama sing nyambut gawe pilot pribadi sing makarya ing program reklarasi medis anyar BasicMed, Federal Aviation Administration (FAA). 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar