Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News tanggung jawab Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

IATA ngluncurake Program Latihan Keberlanjutan Lingkungan

Pilih basa sampeyan
IATA ngluncurake Program Latihan Keberlanjutan Lingkungan
IATA ngluncurake Program Latihan Keberlanjutan Lingkungan
ditulis dening Harry Johnson

Nalika keberlanjutan nduweni peran penting ing industri sajrone pirang-pirang taun, dadi prioritas utama amarga sektor kasebut dibangun maneh saka efek saka pandemi COVID-19.

Print Friendly, PDF & Email
  • IATA nawakake pelatihan kanggo industri penerbangan wiwit taun 1972. 
  • Kurikulum IATA kalebu luwih saka 350 kursus sing dijupuk luwih saka 100,000 peserta saben taun.
  • Macem-macem modul wis dirancang kanggo nggambarake kepiye tumindak individu lan kabijakan perusahaan umume nyebabake keberlangsungan. 

The Asosiasi Transportasi Udara Internasional (IATA) wis ngluncurake program pelatihan kesinambungan lingkungan bebarengan karo Universitas Jenewa (UNIGE). Nalika keberlanjutan nduweni peran penting ing industri sajrone pirang-pirang taun, dadi prioritas utama amarga sektor kasebut dibangun maneh saka efek saka pandemi COVID-19. Ing survey pungkasan luwih saka 800 profesional pelatihan industri, keberlanjutan diidentifikasi minangka kabutuhan pelatihan utama, kanggo mesthekake yen karyawan bisa entuk katrampilan teknis lan operasional dhasar sing dibutuhake, nanging uga katrampilan alus sing dibutuhake.

IATA ngluncurake Program Latihan Keberlanjutan Lingkungan

IATA - Sertifikat Studi Lanjutan UNIGE (CAS) ing Kelestarian Lingkungan ing Penerbangan kalebu enem modul sing kalebu topik ing ngisor iki:

  • Rancang Strategi Keberlanjutan
  • Sistem Manajemen Lingkungan ing Penerbangan 
  • Kepemimpinan sing Bertanggung jawab
  • Bahan bakar Penerbangan Berkelanjutan
  • Tanggung jawab Sosial Perusahaan lan Etika Organisasi
  • Pasar Karbon lan Penerbangan

Macem-macem modul wis dirancang kanggo nggambarake kepiye tumindak individu lan kabijakan perusahaan umume nyebabake keberlangsungan. Peserta bakal sinau ngenali sawetara langkah sing bisa ditindakake kanggo ningkatake keberlanjutan ing jangka pendek, medium, lan jangka panjang. Program kasebut uga nyampurake kursus spesifik lingkungan kanthi tanggung jawab sosial perusahaan, etika organisasi lan kepemimpinan sing tanggung jawab, kanthi tujuan supaya para peserta nemokake wangsulan dhewe babagan tegese 'anjog kanthi tanggung jawab' ing papan kerja masing-masing lan kepiye cara nggawe keputusan sing tanggung jawab lan ngindhari buta etika.

“Tenaga kerja penerbangan duwe trampil banget amarga kudu ngupayakake lan netepi standar global lan industri. Sajrone pirang-pirang taun, kita wis adaptasi karo tawaran pelatihan kanggo memenuhi persyaratan industri sing ganti. Mula ora nggumunake manawa kita saiki nambah pelatihan keberlanjutan lingkungan ing kurikulum. Mesthekake manawa kabeh sing makarya ing industri iki diwenehi kesempatan kanggo entuk skill anyar iki penting, amarga kita luwih akeh negesake supaya operasi dadi luwih berkelanjutan, nalika nggawe efek saka pandemi COVID-19, "ujare Willie Walsh, Direktur Jenderal IATA.

IATA milih mitra akademik sing wis suwe UNIGE kanggo nggawe kursus amarga iki ngidini campuran unik saka keahlian akademik UNIGE lan ilmu industri IATA. Komponen sosial program kasebut bakal ndhidhik lan nyiyapake pimpinan mbesuk ing tanggung jawab sing bakal menehi kontribusi kanggo kesejahteraan industri penerbangan lan masarakat umume.

Latihan kasebut ditawakake minangka modul individu lan utawa paket lengkap kanggo kabeh enem. Kursus dikirim liwat kelas virtual langsung, nyedhiyakake pembelajaran online sing dipimpin instruktur interaktif kanthi nyata nalika para peserta bisa komunikasi, ndeleng, lan ngrembug presentasi. Sajrone sesi, para peserta uga bakal melu sumber daya sinau nalika makarya ing klompok, kabeh ana ing setelan online. 

IATA nawakake pelatihan kanggo industri penerbangan wiwit taun 1972. Kurikulum kalebu luwih saka 350 kursus sing ditindakake luwih saka 100,000 peserta saben taun. Kursus kasebut ditawakake macem-macem format kayata kelas (tatap muka lan virtual), online, lsp. Gegandhengan karo luwih saka 470 mitra latihan. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar