Airlines Airport Warta Belize Breaking Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Breaking News US Plancongan Bisnis Caribbean News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Frontier Nggawe Penerbangan Nonstop Belize saka Denver lan Orlando

Pilih basa sampeyan
Frontier Nggawe Penerbangan Nonstop Belize saka Denver lan Orlando
Frontier Nggawe Penerbangan Nonstop Belize saka Denver lan Orlando
ditulis dening Harry Johnson

Dewan Pariwisata Belize ndeleng wiwitan layanan Frontier Airlines menyang Belize minangka ekspansi kritis ing konektivitas internasional negara kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  • Penerbangan kaping pisanan bakal mangkat menyang Denver jam 8:36 lan tekan Belize jam 13:44.
  • Penerbangan kaping pindho bakal mangkat menyang Orlando jam 13:42 lan tekan Belize jam 15:10 sore. Bakal mangkat Belize menyang Denver jam 16:15 lan tekan jam 9:40.
  • Layanan kasebut, sing bakal ditawakake mung dina Setu, bakal diwiwiti taun-taun kanthi potensial tuwuh tambahan ing mbesuk.

The Dewan Pariwisata Belize (BTB) nampani pengumuman dening Frontier Airlines babagan wiwitan layanan non-stop menyang Belize saka Denver, Colorado lan Orlando, Florida wiwit tanggal 11 Desember 2021. Layanan kasebut, sing bakal ditawakake mung dina Setu, bakal diwiwiti taun kepungkur kanthi potensial tuwuh tambahan ing mbesuk.

Frontier Nggawe Penerbangan Nonstop Belize saka Denver lan Orlando

Penerbangan pertama bakal mangkat menyang Denver jam 8:36 lan tekan Belize jam 13:44. Penerbangan kasebut bakal mangkat menyang Belize menyang Orlando jam 14:49 lan tekan jam 18:14. Penerbangan kaping pindho bakal mangkat ing Orlando jam 13:42 lan tekan Belize jam 15:10 sore. Bakal mangkat Belize menyang Denver jam 16:15 lan tekan jam 9:40.

"Kita seneng ngumumake layanan menyang Belize City saka rong pasar utama AS: Denver lan Orlando," ujare Daniel Shurz, wakil presiden senior komersial, Punjab Airlines. "Kita ngarep-arep welcome pengunjung kanggo Belize ing maskapai Green kanggo njelajah lingkungan alam sing unik ing tujuan, satwa liar lan kegiatan sing kebak srengenge uga warga lokal sing pengin lelungan sing terjangkau menyang AS"

Dewan Pariwisata Belize ndeleng wiwitan layanan Frontier Airlines menyang Belize minangka ekspansi kritis ing konektivitas internasional negara kasebut amarga bakal entuk pengunjung saka Kulon lan Amerika Selatan-Amerika Serikat pilihan lelungan sing luwih gedhe kanggo nikmati Belize minangka tujuan plancongan utama.

Upayane Belize kanggo nambah panyambungan penerbangan internasional wis lunas. Ing wulan Mei nyathet 19,544 pengunjung sewengi menyang Belize, lan wulan Juni ndhaptar 26,215 pengunjung. Angka kanggo wulan Juli uga terus tren, dadi sinyal manawa industri pariwisata Belize isih maju.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar