Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Breaking News US Plancongan Bisnis Warta Breaking Dominica News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

American Airlines ngumumake Penerbangan Langsung Pertama menyang Penerbangan Dominika

American Airlines ngumumake Penerbangan Langsung Pertama menyang Penerbangan Dominika
American Airlines ngumumake Penerbangan Langsung Pertama menyang Penerbangan Dominika
ditulis dening Harry Johnson

Menteri Pariwisata Kehormatan Denise Charles negesake manawa layanan anyar iki bakal dadi game changer kanggo industri pariwisata ing Dominica amarga bakal ngidini akses sing gampang lan langsung saka daratan AS, salah sawijining pasar sumber utama tujuan kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  • Layanan anyar bakal digunakake kaping pindho saben minggu ing dina Rebo lan Setu.
  • Penerbangan kasebut bakal mangkat saka Bandara Internasional Miami jam 11 esuk lan tekan Bandara Douglas-Charles jam 3:21 sore.
  • Penerbangan kasebut bakal mangkat saka Dominika jam 4:24 sore lan tekan Miami jam 6:55 sore.

Menteri Pariwisata, Transportasi Internasional lan Prakarsa Maritim seneng ngumumake konfirmasi manawa  American Airlines Layanan jet bakal miwiti operasi kaping pisanan langsung antarane Miami (MIA) lan Dominica (DOM) wiwit Rebo tanggal 8 Desember 2021. Layanan kasebut bakal digunakake kaping pindho saben minggu ing dina Rebo lan Setu, mangkat Bandara Internasional Miami jam 11 esuk lan tekan Bandara Douglas-Charles jam 3:21 sore. Penerbangan bali bakal ninggalake Dominica jam 4:24 sore lan tekan Miami jam 6:55 sore. Pesawat kasebut bakal dadi jet Embraer kanthi kelas bisnis, papan utama lan ekonomi.

American Airlines ngumumake Penerbangan Langsung Pertama menyang Penerbangan Dominika

Keputusan penting American Airlines iki ditindakake sawise penerbangan sing sukses sing kedadeyan ing Dominika tanggal 22 Juni 2021. Menteri Pariwisata Kehormatan Denise Charles mratelakake manawa layanan anyar iki bakal dadi game-changer kanggo industri pariwisata ing Dominica amarga bakal ngidini akses sing gampang lan langsung saka daratan AS, salah sawijining pasar sumber utama tujuan. Salajengipun, keputusan dening American Airlines kanggo layanan Dominica negesake proposisi nilai sing diduweni Dominica minangka tujuan pariwisata lan bakal menehi kontribusi gedhe kanggo nggayuh target 200,000 pengunjung stayover ing taun 2025. Menteri kasebut uga ujar manawa iki minangka langkah penting kanggo ngatasi akses kasebut alangan ngadhepi tujuan liwat taun. Akses langsung bakal duwe peran penting kanggo nggedhekake pariwisata, ngembangake perdagangan, utamane kanggo MSME, lan nggampangake hubungan kulawarga lan bisnis.

Direktur Pariwisata Mr. Colin Piper ujar manawa kanthi layanan anyar iki, operator tur adhedhasar AS saiki bakal luwih yakin bakal nambah Dominica ing penawaran produke. Dominica bakal entuk keuntungan saka promosi luwih apik kanggo macem-macem kulawarga kulawarga Dominica lan properti mewah, uga pengalaman menyelam, hiking, kesehatan lan masakan kanggo para pelanggan. Pengunjung saka AS sing wis kepengin teka ing Dominika saiki bakal luwih gampang teka ing kene nalika nggawe pesawat supaya bisa lelungan menyang Dominica.

American Airlines tetep seneng banget babagan penerbangan langsung anyar iki. "Kita bangga terus ngiyatake ngarsane ing Karibia kanthi rong tujuan anyar sing diluncurake ing Desember, Dominica lan Anguilla, menehi pelanggan luwih akeh akses menyang papan sing pengin dituju," ujare Jose A. Freig, Wakil Presiden American Airlines kanggo Internasional. "Kanthi tambahan kasebut ing jaringan rute, Amerika bakal nglayani 35 tujuan ing Karibia - sing paling akeh operator AS".

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar