24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Kuwait Breaking News News tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Kuwait Ngalangi Kabeh Warga sing Ora Vaksinasi Saka Plancongan Asing

Kuwait nglarang kabeh warga sing durung divaksinasi saka lelungan manca
Kuwait nglarang kabeh warga sing durung divaksinasi saka lelungan manca
ditulis dening Harry Johnson

Larangan kemul ing perjalanan manca kanggo kabeh warga Kuwait sing durung divaksinasi diumumake dening panguwasa dina iki.

Print Friendly, PDF & Email
  • Mung warga Kuwait sing divaksinasi diijini lelungan menyang luar negeri.
  • Larangan travel ditrapake tanggal 1 Agustus.
  • Anak-anak ing umur 16 taun ora dikalahake saka aturan anyar kasebut.

Pejabat Kuwait ngumumake yen mung warga Kuwait sing divaksinasi bakal diidini lelungan menyang luar negeri, kanthi efektif nyebabake bagean gedhe saka 4.2 yuta penduduk negara kasebut.

Kuwait nglarang kabeh warga sing durung divaksinasi saka lelungan manca

Larangan kemul kanggo lelungan asing kanggo warga sing durung divaksinasi diumumake dening pejabat pamrentah negara Teluk dina iki. Wiwit tanggal 1 Agustus, mung wong sing divaksinasi sing diidini lelungan manca.

Nanging, bocah-bocah ing umur 16 taun, wong sing kondhisi medis nyegah vaksinasi, lan wanita hamil bakal dikecualikake saka aturan anyar kasebut lan bakal diidini lelungan yen entuk sertifikasi sing tepat saka menteri kesehatan negara kasebut.

Pamindhahan kasebut kanthi efektif nyebabake pedunung Kuwait sing akeh banget miturut larangan lelungan asing. Miturut data paling anyar sing kasedhiya, Kuwait wis ngatur luwih saka 2.3 yuta dosis vaksin COVID-19, kanthi udakara sejuta wong - luwih saka 22% populasi - nampa rong tembakan.

Nalika pengumuman kasebut ora jelas babagan prekara iki, pranyata mung tegese wong sing divaksinasi mung bakal diijini lelungan sawise langkah kasebut ditrapake wulan ngarep.

Wiwit awal pandemi, Kuwait wis ndaftar luwih saka 394,000 kasus COVID-19, kanthi meh 2,300 wong sing tiwas amarga penyakit iki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar