Breaking News Internasional Breaking Thailand News Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor News Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Spender Paling Gedhe ing Wulan Pertama Skema Sanduk Phuket

Pilih basa sampeyan
Kothak Pasir Phuket

Wis udakara sewulan wiwit model pariwisata Phuket Sandbox diluncurake, lan wiwit iku, Thailand nampani meh 10,000 pengunjung internasional.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Skema pariwisata Phuket Sandbox diluncurake wulan pungkasan tanggal 1 Juli 2021, mung 26 dina kepungkur.
  2. Wiwit jaman semana, ana meh 10,000 turis sing wis teka lan rencana maneh kanggo ngunjungi provinsi liyane.
  3. Dadi, saka ngendi mbuwang paling gedhe sajrone wulan perdana sing pertama?

Sawise diluncurake skema pariwisata Phuket Sandbox tanggal 1 Juli 2021, akeh turis internasional sing wis kondur, ujar manawa dheweke bakal ngunjungi kerajaan maneh karo kulawargane, banjur lunga menyang provinsi liyane kayata Bangkok lan Chiang Mai.

Miturut juru bicara Pusat COVID-19 Situasi Administrasi (CCSA), Dr. Thanakorn Wangboonkongchana, sing dadi Sekretaris Kantor Perdana Menteri, sawise kothak wedhi Phuket diluncurake, cedhak 10,000 turis teka. 5 negara manca utama teka saka Amerika Serikat, Inggris, Israel, Jerman, lan Prancis.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar