24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Waja paling apik nglawan Varian Delta COVID-19

Varian Delta COVID-19 - Topeng Amerika!

Varian Delta COVID-19 terus nyebar kanthi cepet ing Amerika Serikat, Pusat Pencegahan lan Kontrol Penyakit (CDC) nerbitake pandhuan anyar, khusus babagan masker, lan uga ditrapake kanggo sing wis divaksinasi lengkap .

Print Friendly, PDF & Email
  1. Saran paling apik saka CDC kanggo kabeh wong - divaksinasi utawa ora - yaiku nutup topeng.
  2. CDC negesake manawa iki penting banget kanggo wong sing imunokompromisasi.
  3. Sing duwe risiko luwih gedhe kalebu kena wong sing wis tes positif bebarengan karo penderita diabetes, penyakit jantung, lan sing kabotan.

Nganyari paling anyar ing CDC nganti saiki, tanggal 27 Juli 2021, diarahake marang wong sing divaksinasi kanthi lengkap lan didhasarake bukti anyar babagan varian B.1.617.2 (Delta) sing saiki lagi nyebar ing Amerika Serikat.

CDC nambahake rekomendasi kanggo wong sing divaksinasi lengkap supaya nganggo topeng ing njero ruangan umum ing area transmisi substansial utawa dhuwur. Salajengipun, ing CDC negesake manawa wong-wong kasebut pengin nganggo topeng tanpa preduli level panularan, utamane yen imunokompromis utawa nambah risiko penyakit parah saka COVID-19.

Iki uga ditrapake yen ana wong ing kulawargane sing imunokompromisasi, kanthi risiko kena penyakit parah, utawa durung divaksinasi kanthi lengkap. Wong sing duwe risiko kena penyakit parah kalebu wong tuwa lan wong sing ngalami kahanan medis tartamtu, kayata diabetes, kabotan utawa obesitas, lan kahanan jantung.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar