Airlines Airport Asosiasi Warta Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Cruising Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Warta Breaking UK Maneka Warta

Pengunjung AS lan Uni Eropa sing Vaksinasi Sepenuhnya Bakal Dadi Mupangat Kanggo Ekonomi Inggris

Pengunjung AS lan Uni Eropa sing Vaksinasi Sepenuhnya Bakal Dadi Mupangat Kanggo Ekonomi Inggris
Pengunjung AS lan Uni Eropa sing Vaksinasi Sepenuhnya Bakal Dadi Mupangat Kanggo Ekonomi Inggris
ditulis dening Harry Johnson

Pengunjung AS lan Uni Eropa sing divaksinasi kanthi kebak bakal bisa lelungan tanpa karantina menyang Inggris.

Print Friendly, PDF & Email
  • Sektor Perjalanan & Pariwisata UK bakal entuk dorongan gedhe saka peraturan anyar.
  • Industri pelayaran bakal napas lega.
  • Iki uga menehi jalur penting kanggo maskapai penerbangan lan bisnis ing saindenging sektor kasebut.

Virginia Messina, WTTC Wakil Presiden Senior lan CEO Acting, ujar: "Sektor Perjalanan & Pariwisata - lan ekonomi Inggris - bakal entuk dorongan gedhe amarga kabar yen pengunjung AS lan Uni Eropa sing divaksinasi pungkasane bisa lelungan tanpa karantina menyang Inggris.

Pengunjung AS lan Uni Eropa sing Vaksinasi Sepenuhnya Bakal Dadi Mupangat Kanggo Ekonomi Inggris

"Industri pelayaran bakal lega manawa diluncurake maneh pelayaran internasional pelayaran internasional saka Inggris diwenehi lampu hijau, menehi pangarep-arep kanggo sektor sing wis berjuang supaya tetep tetep urip.

"Iki uga menehi jalur penting kanggo maskapai penerbangan lan bisnis ing saindenging sektor iki, kanthi mbantu mulihake lelungan transatlantik sing mbutuhake banget lan tautan penting menyang UE.

"Nanging, kajaba iku timbal balik lan AS nanggapi gerakan sing padha, kita ora bakal bisa entuk manfaat lengkap.  

"Riset nuduhake manawa sadurunge pandemi, para pengunjung AS ing Inggris nyumbang luwih saka 4 milyar dolar kanggo ekonomi ing taun 2019, sing negesake pentinge lelungan transatlantik.

"Kita kudu tumindak terkoordinasi internasional kanggo mbukak maneh wates kanggo lelungan internasional sing aman kanggo kabeh pengunjung sing divaksinasi utawa bisa nuduhake bukti tes COVID-19 negatif.

"Harmonisasi bakal mulihake mobilitas internasional, njamin protokol suda kanggo para wisatawan sing divaksinasi, negesake pentinge pangenalan vaksin global, lan ngaktifake panggunaan 'pass kesehatan digital' global."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar