Airlines Airport Asosiasi Warta Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UK USA Breaking News Maneka Warta

Plancongan AS: Inggris Mbukak maneh Kaputusan sing Wicaksana

Plancongan AS: Inggris Mbukak maneh Kaputusan sing Wicaksana
Plancongan AS: Inggris Mbukak maneh Kaputusan sing Wicaksana
ditulis dening Harry Johnson

Kasunyatane ora ana bedane antara Amerika sing divaksinasi lan sing divaksinasi ing Inggris, Uni Eropa lan Kanada.

Print Friendly, PDF & Email
  • Plancongan internasional minangka industri ekspor, lan keseimbangan perdagangan lelungan kanthi historis luwih milih Amerika Serikat.
  • Wates sing ditutup durung ngilangi panyebaran varian delta.
  • Penutupan tapel wates terus-terusan nundha maneh nuli bali kerja Amerika lan pemulihan ekonomi sing luwih gedhe.

US Travel AssociatioWakil Presiden Eksekutif Urusan Umum lan Kebijakan Tori Emerson Barnes nerbitake pratelan ing ngisor iki babagan kabar manawa Inggris bakal miwiti nampani warga Amerika sing divaksinasi kanthi lengkap:

Plancongan AS: Inggris Mbukak maneh Kaputusan sing Wicaksana

"Pemimpin pamrentah Inggris wis njupuk keputusan sing bijak kanggo mbukak maneh Inggris kanggo para plancong sing divaksinasi saka Amerika Serikat. Wayahe pimpinan AS nindakake perkara sing padha lan nyiyapake garis wektu kanggo mbukak maneh wates negara kita - lan kita ngajak supaya miwiti lelungan sing divaksinasi saka Inggris, Uni Eropa lan Kanada. Kasunyatane ora ana bedane antara Amerika sing divaksinasi lan sing divaksinasi ing Inggris, Uni Eropa lan Kanada.

"Plancongan internasional minangka industri ekspor, lan keseimbangan perdagangan lelungan kanthi historis luwih milih Amerika Serikat. Tapel wates sing ditutup durung ngilangi panyebaran varian delta, nalika penutupan tapel wates terus-terusan nundha maneh bali kerja Amerika lan pemulihan ekonomi sing luwih gedhe.

"Kanggo pimpinan pamrentah AS, kita ucapake: Ayo gawe rencana - saiki - kaya sing ditindakake pemerintah Inggris lan Kanada lan liyane, kanggo miwiti mbukak lelungan internasional.

"Kanggo kabeh, kita ujar: Ngrungokake telpon saka aparat kesehatan lan entuk vaksin. Iki minangka jalur paling cepet menyang normal. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar