24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

IATA: Wutah Kargo Udhara Separuh Pertama Paling Kuat Wiwit 2017

IATA: Wutah Kargo Udhara Separuh Pertama Paling Kuat Wiwit 2017
IATA: Wutah Kargo Udhara Separuh Pertama Paling Kuat Wiwit 2017
ditulis dening Harry Johnson

Amarga mbandhingake asil saben wulan 2021 lan 2020 kleru karo pengaruh COVID-19 sing luar biasa, kajaba ditandhingake, kabeh perbandingan sing bakal ditindakake yaiku wulan Juni 2019 sing ngetutake pola panjaluk normal.

Print Friendly, PDF & Email
  • Permintaan global kanggo Juni 2021 munggah 9.9% dibandhingake karo Juni 2019. 
  • Operator Amerika Utara nyumbang 5.9 poin persentase kanggo tingkat pertumbuhan 9.9% ing wulan Juni.
  • Kondisi ekonomi lan dinamika rantai pasokan sing apik tetep ndhukung kargo udara.

The Asosiasi Transportasi Udara Internasional (IATA) data sing diluncurake kanggo pasar kargo udara global ing wulan Juni nuduhake peningkatan 9.9% tumrap kinerja pra-COVID-19 (Juni 2019). Iki nyebabake tuwuhing kargo udhara setengah taun pisanan dadi 8%, kinerja paruh pertama sing paling kuat wiwit 2017 (nalika industri ngasilake 10.2% pertumbuhane saben taun). 

IATA: Wutah Kargo Udhara Separuh Pertama Paling Kuat Wiwit 2017

Amarga mbandhingake asil saben wulan 2021 lan 2020 kleru karo pengaruh COVID-19 sing luar biasa, kajaba ditandhingake, kabeh perbandingan sing bakal ditindakake yaiku wulan Juni 2019 sing ngetutake pola panjaluk normal.

  • Permintaan global kanggo Juni 2021, sing diukur ing ton-kilometer (CTK) kargo, munggah 9.9% dibandhingake karo Juni 2019. 
  • Variasi kinerja regional signifikan. Operator Amerika Utara nyumbang 5.9 poin persentase (ppts) menyang tingkat pertumbuhan 9.9% ing wulan Juni. Operator Timur Tengah nyumbang 2.1 ppt, maskapai Eropa 1.6 ppt, maskapai penerbangan Afrika 0.5 ppts lan maskapai Asia-Pasifik 0.3 ppts. Operator Amerika Latin ora ndhukung pertumbuhan kasebut, kanthi cukur 0.5 ppt saka total.
  • Kapasitas umume, sing diukur ing ton-kilometer kargo sing kasedhiya (ACTKs), tetep dikekang 10.8% ing sangisore level pra-COVID-19 (Juni 2019) amarga ana landhesan pesawat penumpang. Kapasitas perut mudhun 38.9% ing level Juni 2019, diimbangi sebagian kanthi paningkatan 29.7% ing kapasitas kapal darmabakti. 
  • Kondisi ekonomi lan dinamika rantai pasokan sing apik tetep ndhukung kargo udara:
  1. Rasio inventaris kanggo penjualan AS paling murah. Iki tegese bisnis kudu ngisi maneh saham kanthi cepet, lan biasane nggunakake kargo udara.
  2. Indikator Purchasing Managers (PMI) - pratondho panjaluk kargo udhara - nuduhake manawa kapercayan bisnis, output pabrik lan pesenan ekspor anyar saya cepet ing umume ekonomi. Masalah babagan pamindhahan konsumen sing signifikan saka barang menyang layanan durung kawujud. 
  3. Daya saing biaya lan keandalan kargo udara sing ana gandhengane karo pangiriman kontainer wis saya apik. Rega kargo udhara rata-rata udakara pengiriman wis saya suda. Lan jadwal keandalan operator samudra mudhun, ing wulan Mei udakara 40% dibandhingake karo 70-80% sadurunge krisis. 

"Kargo udara nindakake bisnis sing cepet amarga ekonomi global terus pulih saka krisis COVID-19. Kanthi paruh setengah kaping 8% luwih saka level pra-krisis, kargo udara minangka jalur penghasilan kanggo akeh maskapai nalika lagi berjuang karo penutupan wates sing terus ngrusak bisnis penumpang internasional. Penting, kinerja babak pertama sing kuat katon terus, "ujare Willie Walsh, IATADirektur Jenderal.   

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar