24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Plancongan AS: Aja Backslide sing Ora Perlu ing Pemulihan Ekonomi

Plancongan AS: Aja Backslide sing Ora Perlu ing Pemulihan Ekonomi
Plancongan AS: Aja Backslide sing Ora Perlu ing Pemulihan Ekonomi
ditulis dening Harry Johnson

Pandhuan sing diupdate saka CDC minangka fase liyane kanggo Amerika nalika navigasi pandemi kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  • Manut pandhuan CDC ngidini wong Amerika bisa kanthi aman urip profesional kita kanthi aman.
  • Wong-wong sing ngatur lan mbukak PME kudu ngupayakake supaya kedadeyan kasebut bisa ditindakake kanthi aman.
  • Elemen paling penting supaya tetep sehat yaiku vaksinasi.

Asosiasi Plancongan AS Presiden lan CEO Roger Dow nerbitake pratelan ing ngisor iki babagan pandhuan sing dianyari CDC sing diumumake wingi:

"Kaya sing dicathet dening Presiden Biden, pandhuan sing dianyari saka CDC tandha fase liyane kanggo Amerika nalika navigasi pandemi kasebut.

Plancongan AS: Aja Backslide sing Ora Perlu ing Pemulihan Ekonomi

"Wiwit wiwitan, kita ujar manawa industri kita bakal ngetutake pandhuan saka pejabat kesehatan masyarakat. Wangsulan: Bab ingkang pungkasan sing kita karepake yaiku mundur saka pemulihan lelungan, utamane nalika lelungan bisnis alon-alon diwiwiti maneh. Manut pandhuan CDC ngidini wong Amerika supaya bisa urip kanthi aman, kalebu rapat-rapat lan lelungan bisnis kanthi aman. Pandhuan CDC sing dianyari ora bakal ngrusak kemajuan sing ditindakake dening negara kita ing sawetara wulan pungkasan amarga kita wis miwiti lelungan lan kumpul maneh.

"Ilmuwan kesehatan terkemuka ing Universitas Negeri Ohio mbatesi wulan Juni sawetara rekomendasi adhedhasar bukti kanggo njamin kembaline aman ing rapat lan acara profesional skala besar, (PME). Panulis nyathet manawa PME beda karo klumpukan gedhe liyane amarga nawakake kemampuan mitigasi sing luwih kuat liwat lapisan langkah-langkah keamanan sing dipercaya, kalebu vaksinasi lan masker nganggo, ing lingkungan sing dikontrol. Nyatane, miturut modeling ilmiah dening Aliansi Pameran lan Konferensi lan Epistemix, PME dhewe duwe risiko nular (0.001%) saka transmisi COVID-19 kanggo para pamiarsa - sanajan kanggo acara-acara gedhe.

"Lan kaya bubar kacarita ing Los Angeles Times, sing ngatur lan mbukak PME kudu ngupayakake supaya kedadeyan kasebut bisa ditindakake kanthi aman.

"Nanging unsur sing paling penting supaya tetep sehat yaiku vaksinasi. Kita banget nyengkuyung kabeh wong Amerika supaya nglindhungi awake dhewe lan wong sing dikasihi kanthi vaksin. Iki minangka jalur paling cepet menyang normal. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar