Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Warta Breaking Jamaika News Warta Breaking Nigeria Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Batesi Pariwisata Anyar ing Afrika: Wicara babagan Pusat Satelit GTRCMC ing Nigeria

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon Edmund Bartlett (sisih tengen) melu Komisioner Tinggi Nigeria anyar menyang Jamaika, Tuan Maureen Tamuno nalika diskusi, nalika menehi kunjungan hormat marang Menteri kasebut, tanggal 27 Juli 2021. Sajrone sesi kasebut, diandharake yen diskusi saiki lagi ditindakake kanggo panyiapan pusat satelit Global Resilience and Crisis Management Center ing Nigeria.

Menteri Pariwisata Jamaika lan Ketua Co-Global Management Resilience and Crisis Management Center (GTRCMC), Edmund Bartlett, ngumumake manawa diskusi saiki ditindakake kanggo nggawe pusat satelit GTRCMC ing Nigeria.

Print Friendly, PDF & Email

           

  1. Menteri Pariwisata Jamaika pengin ngunjungi Abuja ing wektu sing cedhak kanggo ngrancang pengaturan kasebut.
  2. Iki minangka tandha panyiapan Pusat Satelit Afrika kaping loro kanggo Pusat Ketahanan Pariwisata Global lan Pusat Manajemen Krisis,                                                                                  
  3. Menteri Bartlett ujar manawa dheweke seneng karo Nigeria dadi pusat pertama sing didegake ing Afrika Kulon.

Ngomong nalika rapat ing wingi karo Komisioner Tinggi Nigeria sing anyar ing Jamaika, Maureen Tamuno, ing kantor Menteri Kingston Anyar, Bartlett ujar manawa: "Kita pengin ngunjungi Abuja ing wektu sing cedhak kanggo nggawe formalisasi pengaturan nggawe Satelit Afrika nomer loro Pusat Pusat Ketahanan Pariwisata lan Manajemen Krisis Global (GTRCMC). " 

Bartlett nambahake manawa: "Sementara, kita bakal nyedhiyakake kabeh informasi sing dibutuhake supaya bisa nggawe Pusat. Saiki kita duwe dhasar ing endi infrastruktur bisa ditetepake, lan uga duwe kekarepan lan keterlibatan modal Human. Aku seneng yen Nigeria dadi pusat pertama sing diadegake ing Afrika Kulon. ”  

Pusat satelit pisanan ing GTRCMC didegaké ing Kenya, ing Universitas Kenyatta. Iki minangka pusat satelit regional, sing tanggung jawab kanggo Afrika Wétan, lan kerja sama karo GTRCMC internasional, sing ana ing Universitas Hindia Barat (UWI), Jamaika.  

"Pusat ing Nigeria bakal dadi komplemen sing apik kanggo pusat sing wis diadegake ing Kenya, amarga dheweke minangka rong negara paling penting ing Afrika sing dingerteni donya. Nigeria minangka nomer siji - misuwur amarga duwe ekonomi paling kuat, pedunung sing paling gedhe, lan sampeyan wis nindakake perkara sing nyenengake karo Nollywood, sing nyebabake kesan budaya gedhe ing jagad iki, "ujare Menteri Bartlett.  

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar