24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Pitakonan News wong Mbangun maneh Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking UK USA Breaking News Maneka Warta

Kunjungi Britain SAIKI yen Sampeyan Vaksinasi! CEO ETOA Tom Jenkins Prediksi Pemulihan Pariwisata

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Asosiasi Pariwisata Eropa (ETOA) makili segmen penting ing Industri Pariwisata lan Pariwisata Eropa. CEO ETOA Tom Jenkins uga dadi pahlawan pariwisata ing Program Penghargaan Jaringan Pariwisata Sedunia lan mesthi langsung lan lantang sajrone krisis COVID-19.

Print Friendly, PDF & Email
  1. SAIKI tegese tanggal 2 Agustus 2021. WHO tegese pengunjung saka Amerika Serikat lan Uni Eropa - nanging dudu warga Prancis - ora bakal kudu karantina nalika lelungan menyang Inggris.
  2. Aturan anyar iki ditrapake kanggo Inggris, lan administrasi sing diwenehake ing Skotlandia lan Wales ujar manawa bakal ngetutake perkara kasebut.
  3. ETOA CEO Tom Jenkins mikir yen iki wis telat kanggo Inggris, nanging bakal mbantu, amarga mbantu sawetara tujuan UE kanggo miwiti pemulihan pariwisata.
Langsung menyang Britain maneh, nanging ora yen sampeyan wong Prancis.

Sawise pengumuman pamrentah Inggris kanggo ngidini warga Uni Eropa sing divaksinasi kanthi lengkap (Uni Eropa) lan Amerika Serikat mlebu Inggris tanpa watesan, Tom Jenkins, CEO saka Asosiasi Pariwisata Eropa (ETOA) ngandika:

"Inggris wis kasep banget kanggo mandheg nyetak gol dhewe. 80 persen kabeh kunjungan saka AS kedadeyan ing antarane Januari-September, sing periode paling dhuwur yaiku September, wektu udakara Liburan Dina Buruh AS. 

"UE nambahake AS menyang 'dhaptar putih' ing wulan Juni, lan anggota ETOA bisa nylametake bagean musim iki kanthi adol paket wisata mlebu menyang negara-negara EU sing disetujoni kanggo wong Amerika. "

Sawetara pengunjung Amerika teka ing wulan Juli, lan akeh liyane sing bakal nindakake ing wulan Agustus. Lan kabeh wis ditemtokake kanggo musim plancongan September sing bisa ditindakake ing wilayah Schengen. Ing Inggris, protokol pesenan tegese Agustus lan September wis dibatalake. Inggris ilang musim gedhe ing wiwitan wulan Juli.

"Bakal ana pemulihan. Pesenan menit pungkasan bakal kedadeyan ing London. Sawetara bisnis Oktober bakal diatasi. Nanging kedadeyan pengunjung Amerika sing kedadeyan ing kutha-kutha lan wilayah EU ora bakal kedadeyan ing Inggris ing taun 2021, "tambah Jenkins.

Ing wulan September 2020, Tom Jenkins menehi ringkesan babagan Negara Pariwisata menyang eTurboNews.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar