Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Breaking News US Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Hak-hak manungsa News tanggung jawab Pariwisata News Wire Plancongan Maneka Warta

Marriott Ningkatake Latihan Kesadaran Perdagangan Manungsa

Pilih basa sampeyan
Marriott Ningkatake Latihan Kesadaran Perdagangan Manungsa
Marriott Ningkatake Latihan Kesadaran Perdagangan Manungsa
ditulis dening Harry Johnson

Marriott njupuk langkah sabanjure kanggo nglatih kabeh rekanan ing properti kanggo ngakoni lan nanggapi kahanan perdagangan potensial ing taun 2025.

Print Friendly, PDF & Email
  • Jagad iki wis owah banget sajrone limang taun wiwit Marriott International ngluncurake pelatihan awal.
  • COVID-19 nggawe luwih akeh pengalaman hotel tanpa kontak lan seluler, sing bakal dadi luwih angel kanggo nemokake indikator potensial perdagangan menungso. 
  • Latihan anyar dikembangake kanthi kolaborasi karo para korban perdagangan manungsa.

Dina iki, Marriott ngumumake manawa ing tanggal 30 Juli, World Day Against Trafficking in Persons, perusahaan kasebut bakal ngluncurake versi terbaru babagan pelatihan kesadaran perdagangan manungsa - langkah sabanjure ing target Marriott kanggo nglatih kabeh mitra ing properti kanggo ngakoni lan nanggapi. indikator potensial perdagangan manungsa ing hotel ing taun 2025.

Marriott Ningkatake Latihan Kesadaran Perdagangan Manungsa

Jagad iki wis owah banget sajrone limang taun kepungkur Situs jeneng ngluncurake pelatihan awal. COVID-19 nggawe luwih akeh pengalaman hotel tanpa kontak lan seluler, sing bakal dadi luwih angel kanggo nemokake indikator potensial perdagangan menungso.

Pelatihan anyar digawe adhedhasar dhasar pelatihan asli kanthi nampilake modul adhedhasar skenario, desain sing ramah seluler, lan panuntun dhumateng cara nanggapi kahanan potensial perdagangan manungsa - dandan kritis adhedhasar tanggapan level hotel kanggo mbantu mitra supaya kesadaran dadi tumindak lan terus nglawan tindak pidana multinasional.

Kajaba iku, pelatihan anyar dikembangake kanthi kolaborasi karo para korban perdagangan manungsa, supaya latihan kasebut dadi korban lan sumber daya bisa dilaporake kanthi slamet.

"Minangka industri sing peduli banget babagan hak asasi manungsa lan tindak pidana perdagangan manungsa sing nggegirisi, kita duwe tanggung jawab nyata kanggo ngatasi masalah iki kanthi cara sing migunani," ujare Anthony Capuano, Chief Executive Officer Situs jeneng. "Latihan sing diupdate menehi tenaga kerja global sing siyap ngakoni lan nanggapi perdagangan manungsa lan ngidini perusahaan bisa urip miturut nilai inti kita."

Liwat kolaborasi karo ECPAT-USA lan karo input saka Polaris, loro nirlaba utama sing khusus kanggo memerangi perdagangan manungsa, Marriott ngluncurake pelatihan kesadharan perdagangan manungsa ing taun 2016 lan dadi wajib kanggo kabeh staf ing properti ing properti sing dikelola lan diwenehi waralaba global ing Januari 2017. Dadi saiki, pelatihan kasebut wis diwenehake menyang luwih saka 850,000 rekan, sing mbantu ngidentifikasi kedadeyane perdagangan manungsa, nglindhungi rekan lan tamu, lan ndhukung korban lan korban sing slamet.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar