24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kabar Olahraga News wong tanggung jawab Teknologi Pariwisata News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Google Wajib Kabeh Karyawan Bali menyang Kantor Kanggo Vaksinasi

Google Wajib Kabeh Karyawan Bali menyang Kantor Kanggo Vaksinasi
CEO Google Sundar Pichai
ditulis dening Harry Johnson

Google minangka perusahaan swasta paling gedhe sing nggawe vaksinasi COVID-19 wajib kanggo para staf.

Print Friendly, PDF & Email
  • Sapa wae sing kerja ing kampus Google kudu divaksinasi.
  • Kawicaksanan kasebut bakal diluncurake ing AS ing sawetara minggu kepungkur, lan ing saindenging jagad sabanjure.
  • Presiden Joe Biden ujar manawa persyaratan vaksin kanggo pekerja federal AS "saiki lagi dipertimbangkan." 

Perusahaan teknologi multinasional Amérika Google LLC ngumumake manawa kabeh pegawe sing bali kerja ing kampus kudu diinokulasi karo vaksin COVID-19.

CEO Google Sundar Pichai

Ing wiwitan pandemi COVID-19, Google ngirim mayoritas meh 140,000 karyawan ing omah Maret pungkasan kanggo kerja ing jarak jauh. Nanging saiki, kampus Google dibukak maneh, lan para pekerja bakal bali menyang kantor, nanging HANYA sawise divaksinasi, CEO Sundar Pichai marang staf Google ing email dina iki.

"Sapa wae sing teka ing kampus kita kudu divaksinasi," tulis Pichai, nambahake manawa kabijakan kasebut bakal diluncurake ing AS ing minggu-minggu ngarep, lan ing saindenging jagad sabanjure.

Karyawan sing ora pengin bali kerja ing omah bakal bisa kerja saka omah nganti Oktober, dheweke terus, lan perusahaan uga bakal ngidini sawetara staf bisa kerja utamane saka omah nganti pungkasan taun.

Google minangka perusahaan swasta paling gedhe sing nggawe inokulasi dadi wajib kanggo para staf, nanging kabeh pamrentah AS bisa uga nuntut.

Keputusan Google teka nalika Presiden AS Joe Biden nggawe gambar wajib kanggo kabeh tenaga kerja federal.

Biden ujar marang wartawan, Selasa, yen syarat vaksin kanggo pekerja federal "lagi dipertimbangkan saiki," lan laporan media nuduhake manawa pengumuman topik kasebut bakal diwiwiti wiwit Kamis.

Biden lan Google uga duwe kekuwatan kanggo njaluk gaweyane para pegawe. Tinjauan dening Departemen Kehakiman rampung minggu iki manawa entitas swasta lan publik bisa mrentah supaya pekerja divaksinasi.

Nanging, Google duwe kantor ing 50 negara ing saindenging jagad, lan tantangan legal nglawan mandhiri vaksin bisa uga dipasang ing sawetara lokasi kasebut. Email Pichai nyathet manawa mandate "bakal beda-beda miturut kahanan lan peraturan lokal," sanajan ora ana rincian luwih lengkap.

Sakcepete sawise pernyataan Pichai, Netflix ngumumake yen kudu kabeh aktor sing nindakake produksi ing AS, lan staf sing kontak karo dheweke, divaksinasi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar