24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Awards Plancongan Bisnis Warta Industri Rapat rapat News Pariwisata Maneka Warta

IMEX Dijenengi Nominasi Kategori Penghargaan Industri Nasional Anyar

Tim IMEX

Penghargaan Pameran Berita bakal ditindakake 2 dina tanggal 30 Juli 2021, ngakoni keunggulan ing sektor kasebut, lan IMEX entuk 2 nominasi penghargaan.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Dhaptar cendhak yaiku tim Operasi IMEX kanggo Tim Ops Terbaik lan PlanetIMEX kanggo One-off Best utawa Seri Acara Virtual, kategori anyar kanggo taun iki.
  2. EN Awards pancen pas wektune uga penting - nuduhake inovasi, semangat lan komitmen sing dituduhake dening para profesional acara.
  3. Penghargaan dianugerahi dening sawetara profesional acara paling terkenal ing Inggris saka papan, penyelenggara, lan agensi.

Acara dasi ireng 2020 & 2021 EN Awards bakal dianakake ing Evolution London, Battersea Park, diwiwiti jam 6:00 sore. Dhaptar cendhak yaiku tim Operasi IMEX kanggo Tim Ops Terbaik lan PlanetIMEX kanggo One-off Best utawa Seri Acara Virtual, kategori anyar kanggo taun iki.

Dina BuzzHub BuzzHub pertama nggawe hadiah apik

"Kita seneng banget karo pengakuan industri nasional iki," ujare Carina Bauer, CEO saka Grup IMEX. "Tim Ops minangka tenaga listrik nyata kanthi sejarah nggawe pameran dagang langsung sing apik, lan saiki lagi kerja bareng karo mitra industri ing Las Vegas kanggo ngirim Amerika IMEX sing apik lan anyar. 

"Kita uga bangga yen PlanetIMEX, tanggapan kreatif lan fokus komunitas kanggo kahanan luar biasa ing taun 2020, wis nominasi kategori Acara Virtual. 

"Penghargaan EN pas wektune lan penting - nuduhake akeh banget inovasi, semangat lan komitmen ditampilake dening para profesional acara nalika industri kasebut maju bebarengan. Amarga IMEX Amerika ing wulan November bakal dadi edhisi kaping 10, nominasi iki menehi luwih akeh alesan kanggo ngrayakake. " 

Penghargaan industri nasional kasebut diadili dening sawetara profesional acara utama Inggris saka papan, penyelenggara, lan agensi. Hakim yaiku:

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar