24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Industri Hospitality News Thailand Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Bust! Warga asing Ndhelik lan Ngombe ing bar Thailand

Pattaya Pol. Kolonel Chitdecha Songhong, pengawas kantor polisi Nongprue, nuntun tim penegak ukum nalika nyerang wayah wengi ing pub larut wengi sawetara dina kepungkur tanggal 26 Juli 2021.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Sebelas warga negara asing lan siji wong Thai ditemokake ing ruang bawah tanah pub sing ngombe minuman beralkohol.
  2. Kabeh wong dicekel lan didakwa nglanggar Keputusan Darurat.
  3. Saiki, Thailand ana ing urutan penutupan sing kalebu larangan tumrap rapat umum lan adol utawa ngombe alkohol.

Sing ditemokake yaiku nglumpukake 11 warga negara asing lan siji wong Thai sing ngombe omben-omben alkohol ing rong restoran kasebut. Dheweke dicekel lan dituduh nglanggar Keputusan Darurat lan ora nuruti prentah saka larangan Kontrol Penyakit Chonburi kanggo nglumpukake rapat umum lan adol utawa ngombe alkohol.

Polisi Pattaya dicritakake dening warga Soi Wat Boon Samphan yen sawijining pub ing wilayah kasebut nganakake pesta ngombe biasa ing papan kasebut, sing dikatutake nglanggar perintah kunci sing ditindakake dening Departemen Kontrol Penyakit Chonburi.

Ing warta bar liyane, video sing uga ditampilake 2 dina kepungkur, nuduhake Pattaya sing kondhang "Coconut Bar" wis pindhah menyang Soi Buakhao. Video kasebut nggambarake wanita berpakaian seduction lan wong tuwa Pattaya sing luwih tuwa lungguh bareng tanpa topeng nalika ngombe. Penunggang motor ing wilayah kasebut negesake manawa wanita sing dicurigai pelacur saben wengi ana ing kana.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar