24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Warta Breaking UK Maneka Warta

Perjalanan lan Pariwisata Inggris: Laporan Impact COVID

Laporan Pangaruh COVID-19 UK

Negara industri Pariwisata lan Pariwisata nyumbang 62.3 persen kurang saka PDB ing Inggris (UK) ing antarane 2019 nganti 2020 amarga COVID-19.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Inggris ilang 18.5 persen pekerjaan plancongan lan turis wiwit wabah COVID-19.
  2. Ing 2019, 12 persen lapangan kerja ing negara kasebut ana ing sektor pariwisata lan pariwisata lawan nganti cedhak 11 persen ing taun 2020.
  3. Kontribusi PDB kanggo sektor pariwisata ing Inggris wiwit 10.1 persen dadi 4.2 persen saka 2019 nganti 2020.

Pengaruh belanja internasional saka GBP 35.6 milyar nganti GBP 10.1 milyar, rugi 71.6 persen saka 2019 nganti 2020. Pengaruh belanja domestik saka GBP 160.1 milyar dadi GBP 58.9 milyar utawa rugi 63.2 persen. Angka sing mbandhingake belanja domestik 82 persen ing 2019 lan 85 persen ing 2020. Belanja internasional 18 persen ing 2019 lan 15 persen ing 2020.

Pasar lelungan santai wiwit nyuda irung saka $ US $ 2019 milyar nganti taun 170.3 ing US $ 2020 milyar, nggambarake penurunan 65.2 persen kanggo lelungan lelungan ing UK.

5 wong sing mlebu paling dhuwur ing Inggris ing taun 2020 yaiku:

- Prancis: 10 persen

- Irlandia: 9 persen

- Amerika Serikat: 9 persen

- Jerman: 7 persen

- Spanyol: 6 persen

5 pasar njaba paling dhuwur sing disenengi wong-wong saka Inggris yaiku:

- Prancis: 24 persen

- Spanyol: 13 persen

- Italia: 11 persen

- Irlandia: 5 persen

- Yunani: 4 persen

Data iki adhedhasar ing WTTC Laporan Tren Ekonomi, ngumumake pengaruh dramatis COVID-19 ing Plancongan lan Pariwisata ing saindenging jagad.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar