24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah India Breaking News News wong Warta Pecah Arab Saudi Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UAE Maneka Warta

Plancong menyang UEA, kalebu Dubai, India, lan 14 negara liyane sing duwe denda parah kanggo Saudi

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Ing jaman COVID-19 ana rong jinis hubungan antarane negara. Nalika hubungan antarane Arab Saudi lan UAE tanggané apik banget, COVID-19 nglarang Warga Arab Saudi bisa ngunjungi Dubai, Abu Dhabi lan negara-negara liyane ing Uni Emirat Arab - lan ukumané abot banget.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Kerajaan Arab Saudi minangka negara sing 35,393,638 wong. Ing dina iki, 522,108 wong Saudi nyekel COVID-19 lan 8200 tiwas.
  2. Arab Saudi ana ing papan 126 ing saindenging jagad babagan negara-negara sing paling misuwur ing donya kanthi COVID lan nomer 118 babagan angka kematian.
  3. Neigboring UEA lan 15 negara liya ora ana dhaptar abang lelungan sing dirancang kanggo Warga Saudi kanthi denda parah kanggo para pelanggar.

Saiki, 11,379 wong Arab Saudi kena infeksi COVID-19 lan 1,406 kasus sing dirawat ing rumah sakit serius.

Minggu kepungkur, Karajan ndaptar 8,824 kasus anyar, saka 8,324 kanggo minggu sadurunge, yaiku kenaikan 6%. 85 wong liwati, dibandhingake 95 minggu sadurunge, yaiku penurunan 11%.

20% Warga Arab Saudi wis divaksinasi kanthi nampa loro tembakan, 33% liyane nampa dosis pertama.

Uni Emirat Arab sing tetanggan duwe 69% warga sing divaksinasi kanthi lengkap lan 8.5% tambahan sing wis nampa dosis kaping pisanan.

Amerika Serikat mbandhingake duwe vaksin 49% kanthi tambahan 7.8% nalika nampa tembakan kaping pisanan.

Nanging Karajan Arab Saudi duwe UEA ing dhaptar abang sing nggawe plancongan menyang Emirat minangka tindak pidana.

Libya, Suriah, Libanon, Yaman, Iran, Turki, Armenia, Ethiopia, Somalia, Kongo, Afghanistan, Venezuela, Belarus, India, lan Vietnam uga ana ing dhaptar abang Saudi

Sembarang Warga Saudi sing kejiret lelungan menyang negara dhaptar abang isih duwe paukuman kalebu larangan lelungan telung taun.

Kementerian kasebut njaluk warga supaya ora langsung bepergian utawa ora langsung menyang negara-negara dhaptar abang ing ngendi pandemi kasebut durung bisa dikontrol lan ana lonjakan kasus virus coron sing mutated.

Uga ngajak warga supaya ati-ati lan aja nganti adoh saka wilayah sing ora stabilitas utawa virus nyebar, lan njupuk kabeh tindakan pancegahan preduli saka tujuane.

Uga ngajak warga supaya ati-ati lan aja nganti adoh saka wilayah sing ora stabilitas utawa virus nyebar, lan njupuk kabeh tindakan pancegahan preduli saka tujuane.

Arab Saudi saiki lagi akeh nandur modal kanggo mbangun industri pariwisata lan pariwisata lan ndhukung jagad kasebut kanthi milyaran Dolar sing ndhukung sektor pariwisata.

UNWTO, WTTC, Resiliensi Pariwisata, lan Pusat Manajemen Krisis kabeh mbukak kantor ing Kerajaan Inggris. Nalika jagad pariwisata butuh pitulung, Saudi mangsuli panggilan kasebut, nempatake Kerajaan ing kursi pimpinan global sektor iki.

Uga, industri plancongan lan pariwisata ing negara-negara GCC hminangka saksi pertumbuhan gedhe sajrone sawetara taun kepungkur.

Bab Saudi ing Jaringan Pariwisata Dunia wis miwiti Grup Pariwisata Saudi inisiatif.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar