24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Ngilangi Warta Eropa Jerman Breaking News Pos Tamu Industri Hospitality News Teknologi Perjalanan Plancongan | Tips Plancongan Maneka Warta

Piranti lunak lan alat online paling apik kanggo perusahaan wisata lan pariwisata ing taun 2021

Regiondo
Sistem pesenan online paling apik
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Ing jagad teknologi tinggi saiki, piranti lunak lan alat pihak katelu mbantu akeh bisnis ngukur pemasaran lan dhukungan pelanggan tanpa kudu ngrekrut wong liya.

Amarga transformasi digital, instrumen kasebut uga bisa digunakake ing industri pariwisata lan pariwisata.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Regiondo ujar manawa nggawe sistem pesenan online paling apik lan nyedhiyakake introduksi babagan Sistem Pesenan Regiondo kanggo tur lan kegiyatan.
  2. Kita takon karo klompok operator tur babagan alat online sing bisa urip tanpa.
  3. Regondo nuduhake temuan kasebut kanggo mbantu bisnis bisa luwih efisien lan luwih bisa nyambung.

Sistem pesenan nawakake solusi piranti lunak sing ngidini calon klien nggawe pesenan online liwat situs web lan saluran liyane. Nanging sing paling apik ing pasar? 

Mangkene presentasi Regiondo:

Regiondo

Kita bisa uga bias bias, nanging kita seneng karo produk lan ngupayakake supaya bisa menehi solusi pesenan paling apik ing pasar.

Kita miwiti perjalanan Regiondo ing 2011 ing Munich, Jerman, lan kerja bareng luwih saka 8,000 panyedhiya tur lan kegiatan sing apik ing saindenging jagad wiwit saiki. 

Pelanggan lan staf sampeyan bakal seneng desain Regiondo. Gampang dilayari supaya sampeyan bisa langsung mlebu tanpa latihan.

Ora preduli sampeyan adol 50 utawa 500,000 tiket saben taun, Regiondo dibangun supaya uripmu luwih gampang. Keahlian lan fitur canggih cocog kanggo ngatasi volume gedhe.

Piranti lunak Regiondo nglacak kabeh pesenan sampeyan. Sales offline, online, lan mitra gampang direkam, disimpen, lan dianalisis.

Napa milih Regiondo?

Kabeh pesenan ing sak sistem mbantu sampeyan: 

• Tambah Sales • Ngirit Sumber • Ngatur Operasi

Manajemen persediaan nyata-nyata

Manajemen sumber daya sing dipercaya lan terpusat

Kita mbantu sampeyan tuwuh kanthi cepet tanpa biaya investasi

Kita minangka platform paling apik kanggo pesenan sing akeh

Kita duwe antarmuka panganggo sing intuisi. 

Kita menehi kontrol lengkap babagan tampilan lan rasane toko tiket online sampeyan. 

Tim onboarding lan dhukungan sing siyap mbantu. 

Piranti lunak kita dioptimalake kanggo konversi 

Sambungake menyang OTA paling gedhe ing siji klik

Pengin ndeleng Regiondo lagi tumindak? Isi formulir kanggo njaluk demo gratis lan tur produk!

Fareharbor

FareHarbor nggawe alat sing kuat kanggo mbantu operator tur lan kegiatan nindakake bisnis kanthi gampang lan efisien. Dheweke nawakake piranti lunak lan sumber daya pesenan online kanggo perusahaan tur lan kegiatan.

Kanthi tim sing seneng petualangan, anggota multi-basa saka kabeh penjuru jagad, Fareharbor janji bakal mbantu sampeyan tuwuh.

Napa milih FareHarbor?

✓ Piranti lunak backend sing dioptimalake pangguna ing tingkat perusahaan

✓ Dhukungan 24/7 plus latihan pribadi siji-siji.

✓ Kita bakal ngirim pesenan mbesuk lan nganyari situs web sampeyan.

✓ Ngembangake jangkauan sampeyan karo saluran distribusi sing wis ditemtokake

✓ Kita minangka perusahaan paling cepet ing industri kegiatan lan pariwisata

Kanggo entuk demo langsung lan ndeleng kepiye cara FareHarbor bisa digunakake kanthi gampang isi formulir ing situs web.

Bokun

Bokun minangka penawaran perusahaan TripAdvisor Mesin Pesenan Online, Manajemen Saluran, Manajemen Inventaris & Sumber Daya, Pasar B2B, Pelaporan, lan Situs Web kanggo bisnis tur lan kegiatan. 

Napa milih Bókun?

Kita mbantu sampeyan miwiti lan tuwuh bisnis tur & kegiatan.

✓ Golek pesenan liyane: adol nganggo saluran kaya sing dikarepake, tekan pelanggan kanthi global

✓ Ngirit wektu: nambahake efisiensi lan atur operasi bisnis kabeh ing sak papan

✓ Tumbuh bisnis sampeyan: njelajah kesempatan kanggo nambah distribusi, nambah produktivitas, lan nggawe aliran penghasilan anyar kanggo bisnis

Yen sampeyan pengin miwiti nggunakake Bókun, sampeyan kudu ndhaptar sidhang gratis.

Priksa

Checkfront minangka piranti lunak manajemen bisnis berbasis cloud sing dirancang kanggo operator tur, perusahaan sewa, lan panyedhiya akomodasi.

Napa milih Checkfront?

✓ Aja nganti kliwat pesenan liyane: njupuk pesenan ing situs web kapan wae, ing endi wae kanthi kasedhiyan tanggalan langsung sing responsif 

✓ Nyuwun pamit menyang spreadsheet: lacak pesenan, atur reservasi lan kasedhiyan, lan waca wektu nyata babagan bisnis sampeyan liwat dashboard terpusat

✓ Cut workload dadi loro: otomatisake tugas sing bola-bali

Checkfront nawakake uji coba gratis 21 dina, mula yen sampeyan kepengin entuk akses menyang fitur lan dhukungan, cukup nggawe akun. Ora ana kertu kredit dibutuhake.

Rezdy

Redzy minangka piranti lunak pesenan lan platform distribusi independen, sing dirancang kanggo Operator Tur & Kegiatan.

Napa milih Redzy?

Otomatisake operasi bisnis

Kontrol seluler lan multi-layar

Nggawe situs web siji klik

Pelaporan bisnis tingkat lanjut

Titah nyata tamu

Multiple Integrasi: (Zapier, TripAdvisor Review Express, Toko Facebook & liyane). 

Tarif real-time lan manajemen rega

Kanggo miwiti transformasi karo Redzy, sampeyan bisa ndhaptar nyoba gratis. Ora ana kertu kredit dibutuhake.

Trekksoft

Trekksoft minangka solusi pesenan utama kanggo Perusahaan Tur Dina.

Napa milih Trekksoft?

✓ Adol tur liyane kanthi nyambungake dodolan ngarep lan mburi

✓ Ngatur operasi kanthi otomatis tugas administrasi lan manual

✓ Tumbuh bisnis sampeyan kanthi nyambungake karo pelanggan ing saindenging jagad

Kanggo njaluk demo karo tim pangembangan bisnis, sampeyan mung prelu gawe jadwal telpon demo

Sistem Manajemen Konten 

Alat CMS nawakake solusi sing terjangkau lan aman kanggo pamilik sing pengin ngontrol situs web lan ngatur kabeh konten ing omah. Ayo goleki 3 pilihan CMS utama kanggo tur tur. 

WordPress

WordPress minangka sistem manajemen konten gratis lan open-source GRATIS sing paling populer ing donya. Iki pangguna-loropaken, bisa diatur kanthi gampang, lan gampang dingerteni. Kanthi WordPress, sampeyan bisa nggawe situs web, miwiti blog, lan malah bisa adol online.

Napa milih WordPress?

WordPress punika free, sampeyan mung kudu mbayar hosting

Gampang digunakake lan sinau; ora dibutuhake ilmu kodhe

WordPress menehi kontrol lengkap situs web sampeyan; bisa diatur banget, lan sampeyan duwe kontrol lengkap ing situs lan kabeh data

Kapabilitas blogging internal lan gampang digabung

Sampeyan bisa kanthi gampang ngluwihi fungsi situs kanthi plugin

Ewonan tema sing bisa dikatutake (sawetara sing gratis) sing kasedhiya online

✓ Situs web WordPress yaiku SEO grapyak lan responsif

Sampeyan duwe akses menyang aplikasi seluler kanggo ngatur situs sampeyan nalika sampeyan mbukak  

Sistem kasebut nawakake manajemen media sing kuat

Kinerja lan keamanan sing dhuwur 

Kanggo mbukak situs web utawa blog, gawe akun WordPress.com!

Squarespace

Squarespace minangka sistem manajemen konten kabeh-ing-siji sing nawakake solusi bangunan situs web, hosting, lan E-commerce. 

Napa milih Squarespace?

Minangka salah sawijining situs web paling gampang digunakake

Cithakan situs web kelas dhuwur kasedhiya kanggo macem-macem jinis situs web ing antarane portofolio, blog, kaca landas, lan toko online  

SEO internal

Antarmuka panganggo sing prasaja

✓ SSL GRATIS Certificates

Desain responsif kanggo ndeleng seluler

24 / 7 Customer Support

E-Niaga Integrasi

Kanggo miwiti karo Squarespace, sampeyan kudu milih template sing cocog karo bisnis sampeyan banjur nggawe akun. Squarespace MBOTEN, OGAK, ORA, DUDUK, GUDUK duwe rencana gratis dadi yen situs web wis siyap diluncurake, sampeyan kudu milih rencana lan langganan. 

Webflow

Webflow minangka solusi hibrida ing antarane alat bangunan situs web tradisional kayata Squarespace, sistem manajemen konten klasik kaya WordPress, lan situs web kanthi kode keras (utawa situs web non-CMS).

Napa milih Webflow?

Kabeh ing siji platform nggabungake CMS, alat pemasaran, backup, lan liya-liyane 

Webflow menehi sampeyan kebebasan nggawe situs web sing wis disesuaikan: nyetel kabeh saka trek nganti dhuwur garis lan nganyari saben conto warna ing sawetara detik 

Kanvas visual sing lengkap ora mbutuhake kode

Seret lan selehake fungsi pembangun kaca

Sampeyan bisa kanthi gampang nggawe animasi lan interaksi

Desain kaca responsif

Situs web aliran web ramah SEO 

✓  Ngundang editor lan kolaborator kanggo nambah lan mriksa konten ing situs web sampeyan 

Solusi hosting sing kuat

SSL GRATIS Certificates

✓ Gratis nganti sampeyan siyap diluncurake

Kanggo njelajah platform, sampeyan mung kudu ndhaptar akun Webflow gratis kanthi online.

Alat dodolan 

Alat sales mbantu sampeyan ngoptimalake proses lan nambah penghasilan nalika nyimpen kabeh data pelanggan kanthi aman lan teratur. Maca terus kanggo njelajah sing digunakake dening tur lan panyedhiya kegiatan.  

Apollo

Apollo minangka platform keterlibatan dhisik data sing mbantu sampeyan nglakokake, nganalisa, lan ngapikake strategi pertumbuhan sampeyan. 

Napa milih Apollo?

Apollo mbantu sampeyan entuk nomer sampeyan

Temokake prospek becik lan prospek anyar

Jalanake kampanye email & telpon

Nggawe rapat

Analisis & ngapiki proses sampeyan

✓ GRATIS demo rencana lan piranti lunak kasedhiya

Siap nyoba Apollo? Ketik email kerja lan miwiti kanggo FREE. Sampeyan uga bisa njaluk DEMO kanggo ndeleng kepiye Apollo ngewangi perusahaan nggawe proses sing bisa diulang kanggo nyetel rapat, nutup penghasilan, lan nganalisa strategi sales lan marketing.

Qwilr

Qwilr minangka piranti lunak dokumen web modern kanthi macem-macem integrasi lan template. Sampeyan bisa nggawe usulan-usulan sing narik kawigaten supaya bisa nutup transaksi luwih akeh.

Napa milih Qwilr?

Gawe proposal khusus ing siji klik tanpa ninggalake CRM

Narik data rega langsung saka CRM sampeyan

Qwilr nawakake macem-macem proposal sing wis digawe lan perpustakaan komponen sing bisa digunakake maneh kanggo nggawe proposal luar biasa sing cocog karo pedoman merek sampeyan

Sampeyan bisa nggawe ucapan video interaktif, studi kasus, utawa demo produk

Sampeyan bisa mbantu para pembeli nganggo kalkulator ROI interaktif lan kuotasi sing bisa disesuaikan

Kasedhiya analitik kaca rinci

Sampeyan bisa nambah persetujuan e-sign

✓ Qwilr mbantu sampeyan otomatis invoice lan bisa disambungake menyang macem-macem sistem pembayaran

Sampeyan bisa nyoba Qwilr kanggo FREE utawa njaluk demo gratis ing situs web - mung ndhaptar akun Qwilr

Alat marketing 

Alat pemasaran otomatis mbantu sampeyan kerja kanthi luwih efisien kanthi ngirit wektu lan ngatur kampanye sadurunge. Ayo dipriksa endi sing paling cocog kanggo perusahaan wisata lan pariwisata. 

MailChimp

Mailchimp minangka platform otomatisasi pemasaran sing populer sing nawakake pemasaran email, bangunan situs web, lan layanan iklan digital. Sampeyan ngidini sampeyan nggabungake data pamirsa, saluran pemasaran, lan wawasan. 

Napa milih Mailchimp?

Mbangun email, iklan sosial, kaca landas, kertu pos, lan liya-liyane saka sak papan

Piranti desain sing gampang digunakake lan template fleksibel kanggo email, kaca landas, lan formulir

Asisten kreatif nganggo AI kanggo ngasilake desain khusus 

Simpen kabeh data lan wawasan ing sak panggonan

✓ Dhukungan 24/7 dhukungan pemenang penghargaan

250+ integrasi aplikasi kanggo nyambung kabeh alat menyang Mailchimp

Direktori pro sing dipercaya

sampeyan bisa miwiti karo MailChimp ing situs web lan banjur ndownload aplikasi seluler kanggo Android utawa iOS. Uga ana rencana gratis - sampeyan bisa ngirim nganti 10,000 email saben wulan lan 2,000 saben dina kanthi gratis.

Proof

Bukti minangka alat sing cocog kanggo nggawe kapercayan marang merek sampeyan. Iki ngasilake nyembul ing situs web sing nuduhake feed langsung utawa total wong nyata sing nembe njupuk tindakan utawa ngunjungi situs sampeyan. Kanthi nambahake menyang corong pemasaran sampeyan, sampeyan bisa ngonversi nganti 300% luwih akeh pengunjung dadi lead, demo, lan sales.

Gunakake Bukti kanggo: 

Gawe kelangkaan kanthi Jumlah Pengunjung Langsung

Mbangun kapercayan nganggo Hot Streaks

Ningkatake kapercayan karo Aktivitas Anyar

Napa milih Bukti?

Gampang kanggo nyiyapake

Setelan Custom

Analisis sing apik

Integrasi Zapier

Kacepetan mbukak cepet freaky

A / B testing

Saiki ditawani 1 wulan FREE - sampeyan mung kudu nginstal piksel pemasaran Bukti ing situs web (iki piye carane) lan delengen manawa sampeyan bisa adol luwih akeh. 

penyangga

Buffer minangka alat penjadwalan media sosial sing digunakake luwih saka 75,000 bisnis ing saindenging jagad. Saliyane koordinasi kampanye, sampeyan bisa nggunakake Buffer kanggo ngukur lan nglaporake kinerja lan jangkauane. 

Napa milih Buffer?

  Rencanakake lan gawe jadwal Kisah Instagram sampeyan ing web utawa seluler

Sambungake "link ing bio" menyang pirang-pirang URL sing dideleng ing kaca sing bisa dituku

Kalebu komentar pisanan nalika sampeyan gawe jadwal kiriman Instagram

Gawe, simpen & atur hashtag kanggo digunakake ing kiriman Instagram

Tambahake lokasi lan tag pangguna nalika gawe jadwal ing Instagram

Ukur kinerja crita, kiriman individu, lan tagar

Gawe laporan khusus lan gampang bareng karo tim sampeyan

Seneng a FREE rencana 

jawaban

Goleki jawaban kanggo pitakon umum babagan strategi media sosial sampeyan

Yen sampeyan pengin nggoleki fitur Buffer sing apik, pilih rencana sing cocog karo kabutuhan sampeyan miwiti nyoba gratis sampeyan

Manajemen Proyek 

Paling penting nanging fokus kita yaiku alat manajemen proyek. Ngontrol kabeh proses lan alur kerja penting kanggo panyedhiya tur lan kegiatan. Lan alat manajemen proyek minangka salah sawijining cara paling apik kanggo mesthekake kabeh prosedur ditindakake kanthi ketat. Kajaba iku, dheweke kudu njaga tim kanthi teratur nalika nambah efisiensi. 

Sinau luwih lengkap babagan sistem manajemen konten favorit ing papan panyedhiya tur lan kegiatan.

asana

Asana minangka aplikasi web lan seluler sing bisa disesuaikan sing dirancang kanggo mbantu tim ngatur, nglacak, lan ngatur gaweyane.

Sampeyan ngidini sampeyan ngrusak proyek lan ngulang operasi dadi tugas sing bisa diatur, masing-masing kanthi tanggal, subtas, tugas, lan atribut liyane.

Kanthi sawijining Papan kanban, Asana saiki luwih fleksibel supaya sampeyan bisa ngatur alur kerja kanthi cara sing paling logis kanggo bisnis. Priksa ing video ing ngisor iki: 

Napa milih Asana?

Ngatur gaweyan dadi proyek sing dituduhake minangka dhaptar utawa papan Kanban

  Nggawe gambaran sing penting ing proyek sampeyan kanggo ngukur lan nuduhake kemajuan

  Menehi tugas dadi pemilik sing jelas, dadi kabeh wong ngerti sapa sing tanggung jawab

  Mecah tugas dadi Subtask lan Bagian

Ngatur proyek nganggo kolom Khusus

Komunikasi ing tugas

Kirim nganyari proyek

Nyinkronake Asana karo platform liyane.

Sampeyan bisa ndhaptar ing Asana.com lan nggunakake alat kasebut kanthi gratis nganti 15 anggota tim. Fitur canggih tartamtu dikunci nanging sampeyan bakal duwe kabeh prekara kanggo miwiti rencana gratis. Uga kasedhiya versi seluler kanggo Android lan iOS kanggo nglacak samubarang sing bisa ditindakake.

Trello

Mirip karo Asana, Trello minangka platform kanggo manajemen proyek tim. Nanging, fokus utamane yaiku papan kanban lan panggunaan gampang.

Napa milih Trello?

Antarmuka visual sing sederhana lan fungsi drag-and-drop intuisi

Kapabilitas integrasi sing kuat - nggabungake alat kerja paling dhuwur

Otomasi tanpa kode

Nggampangake komunikasi sing gampang ing antarane tim

Kertu ngemot kabeh informasi sing sampeyan butuhake

Iki sing digunakake ing Regiondo kanggo nglacak karya ing kabeh perusahaan. Kanthi luwih saka 50 karyawan, kita nggunakake Trello kanggo nyinkronake proyek ing macem-macem departemen supaya bisa nggawe lan masang sistem pesenan online kanthi efisien.  

Kanggo miwiti kolaborasi lan ngatur proyek sampeyan karo Trello, cukup mlebu nganggo email sampeyan ing situs web.

Monday

Monday.com minangka platform manajemen karya web lan seluler sing bisa disesuaikan lan alternatif populer kanggo Asana. Iki digunakake dening Adobe, Wix, Universal, Walmart, lan akeh merek global liyane.

Napa milih dina Senen?

Gampang digunakake - nyiyapake papan proyek kanthi cepet

Mupangat lan gampang ngetutake tutorial sing kasedhiya ing basis pengetahuan

Papan pribadi lan umum

Komunikasi lan kabar sing efektif kanggo nglakokake tugas (menehi tag wong lan nampa kabar nalika ditandhani)

Sampeyan bisa menehi komentar langsung ing visual

Sampeyan bisa nyalin lan nempel saka Adobe

Analytics lan Laporan Paling Apik

Dhukungan kasedhiya kanggo kabeh pelanggan lan ora mung pelanggan premium

Yen sampeyan seneng dina Senen, cukup tindakake link kanggo miwiti sawetara langkah-langkah sederhana

kesimpulan 

Piranti lunak sing dirancang lan digunakake dening industri lelungan dadi populer amarga ana sebab. Dheweke ngewangi ewonan bisnis bisa nindakake apa sing diarepake saben dinane. 

Muga-muga pilihan kita mbantu sampeyan nemokake sing tepat kanggo tur utawa perusahaan kegiatan lan pungkasane ningkatake interaksi pelanggan lan operasi internal.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov

Ninggalake Komentar