24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Caribbean Warta Pamrentah Warta Breaking Jamaika News wong Mbangun maneh Teknologi Pariwisata News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Robot, Drone, kendaraan Otonom bakal nggawe Pariwisata ora mung ing Jamaika

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Menteri Pariwisata saka Jamaika kanthi perspektif global sing ora apik, Hon, Edmund Bartlett nuduhake pamikiran babagan intelijen buatan lan interaksi robot manungsa ing jagad wisata lan pariwisata ing mangsa ngarep. Ora mung Jamaika sing bakal nanggapi chatbots.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Menteri Pariwisata Jamaika Hon. Dina iki Edmund Bartlett ngirimake poin pembicaraan ing Konferensi Virtual Tahunan CANTO.
  2. Menteri kasebut ujar manawa ora diragukan, gangguan ing endi wae sing disebabake dening pandemi COVID-19 kanthi dramatis mbantu nyepetake langkah transformasi digital.
  3. Bartlett nyimpulake: Tren kasebut mratelakake kabeh perusahaan pariwisata, mikro, cilik, ukuran medium lan gedhe, kanggo golek cara kanggo nampa teknologi digital, lan nggawe arsitektur digital utawa nemoni risiko ditinggalake.

Menteri Bartlett nuduhake pikirane lan poin ing Panel CANTO karo eTurboNews:

  • Ing saindenging jagad, adopsi pesenan ing omah lan kerja saka omah, penutupan wates lan langkah-langkah jarak adoh sosial liyane sing ketat kanggo ngatur pandemi, wis ngrusak sistem lan proses tradisional; nyebabake umume kegiyatan utama pamrentah, komersial lan gegandhengan karo karya dipindhah menyang saluran digital.
  • Ing proses kasebut, sikap para pembuat kebijakan, organisasi lan uga masarakat kanggo teknologi digital wis owah saka skeptisisme, ketidakpastian lan ambivalensi menyang pangakuan tenan manawa teknologi digital saiki dadi katalis penting pangembangan sosial lan ekonomi.
  • Penting, pandemi iki mulang manawa organisasi sing gagal nggabungake teknologi digital menyang model bisnis bisa uga gagal ngupayakake adaptasi, prigel lan daya saing ing jaman pasca COVID-19.
  • Kemampuan para pemain ing sektor pariwisata global kanggo adaptasi karo pengaruh pandemi kasebut kanthi temenan dibantu dening teknologi digital. 
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar